[FOTO] Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice NU este marcată anul acesta la Reşiţa. Bătrânii din Centrul pentru Persoane Vârstnice au avut însă parte de o surpriză dulce din partea conducerii căminului

Restricţiile impuse de starea de alertă NU permit organizarea de acţiuni social-culturale, ca în anii trecuţi, la Centrul pentru Persoane Vârstnice din Reşiţa cu prilejul zilei internaţionale dedicate bâtrânilor de pretutindeni, a transmis telefonic pentru Radio Reşiţa consilierul administrativ, Cristian Vâlceanu. În prezent din cauza pandemiei a fost necesară reorganizarea spaţiilor, iar deplasarea vârstnicilor dintr-un corp al clădirii într-altul se face etapizat şi sub stricta supraveghere a personalului angajat, respectându-se toate măsurile impuse, a mai subliniat acesta.

Departamentul Administrativ în complicitate cu fostul director al Centrului, Oana Glăvan Cenan au pregătit celor 150 de vârstnici instituţionalizaţi o mică surpriză, constând într-un desert, pentru a nu trece chiar neobservată ziua lor.

Cele mai citite

Related Articles