Emanuel Dănilă, noul primar al orașului Bocșa promite că va lupta pentru o calitate mai bună a vieții!

După 8 ani de administrație sub conducerea primarului Eugen Cismăneanțu, odată cu încheierea luptei electorale din 27 septembrie, oraşul Bocșa are un nou edil în persoana candidatului Partidului National Liberal, Emanuel Dănilă.

Noul ales al urbei îşi propune într-o primă etapă să facă o analiză temeinică a actului administrativ din aparatul pe care urmează să îl preia în curând, amintind pentru Radio Reșița că este posibil să recurgă la un audit financiar pentru a cunoaște realitățile economice ale orașului. Totodată Dănilă îşi doreste continuarea proiectelor pentru care fosta conducere a obţinut finanţări guvernamentale dar şi europene, iar în plus consideră că trebuie implementate și alte proiecte imperios necesare pentru modernizarea Bocșei.

Primarul ales al oraşului Bocşa, Emanuel Dănilă declară că speră într-o conlucrare benefică de ambele părți cu noua conducere a administrației județene și cu președintele Consiliului Județean, liberalul Romeo Dunca.

„Fără o bună colaborare și unitate cu Consiliul Județean ne va fi greu să realizăm ceea ce ne-am propus. Am luptat să avem și un Consiliu Județean care să ne sprijine, evident. De asemenea nu pot să intru în primărie fără să știu ce disfuncționalități sunt, cu ce probleme se confruntă serviciile primăriei, pentru că știu că sunt anumite probleme. Vreau pe această cale să mulțumesc bocșenilor pentru încrederea acordată și să îi asigur că voi lupta pentru a crește calitatea vieții în orașul nostru“, a declarat Emanuel Dănilă, edilul ales al orașului Bocșa în urma scrutinului electoral din 27 septembrie.

De același autor

Related Articles