[AUDIO] Dunca va schimba modul de lucru în Consiliul Judeţean

Liberalul Romeo Dunca este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Acesta a declarat că vrea performanţă la Forul Judeţean şi va schimba modul de lucru, fără însă a face concedieri. El a declarat că îşi doreşte transparență și speră să aducă județul lângă celelalte din vest, mult mai dezvoltate decât Caraș-Severinul.

„Intenția mea personală este de a schimba radical modul de lucru și prin asta rezultatele care vor fi date de un acest mod nou de lucru de la Consiliul Județean. Judeţul are o grămadă de probleme, cum ar fi lipsa infrastructurii sau o infrastructură în multe părți bună doar în acte. Cred că alegerea mea în această poziție va fi benefică județului. Evident, cu condiția ca numărul de consilieri PNL să fie suficient, astfel încât să putem să facem ceea ce ne dorim. Mergem înainte și construim împreună cu oamenii pe care îi avem și pe care îi vom găsi în structurile CJ, să construim soluții bune, să facem performanță, să facem economie și să investim eficient, rațional și cu grijă banul public în lucrările pe care Consiliul Județean s-a angajat să le facă”.

Fostul preşedinte, social democratul Silviu Hurduzeu l-a felicitat în această dimineaţă pe contracandidatul său şi i-a urat succes la conducerea Consiliului Județean. Pe pagina sa de socializare, Hurduzeu a mulţumit susţinătorilor săi şi le-a mulţumit cărăşenilor că au ieşit la vot.

Potrivit datelor parțiale publicate de Autoritatea Electorală Permanentă, în urma centralizării voturilor din 363 de secții, 116.800 de voturi au fost valabil exprimate. Romeo Dunca a obţinut 43,75% din voturi, iar Silviu Hurduzeu – 35,31%.

Cele mai citite

Related Articles