Ioan Popa, primarul municipiului Reşiţa şi pentru următorii patru ani

27,41 % dintre persoanele cu drept de vot s-au prezentat la urne la Reşiţa. Primarul Ioan Popa, preşedintele PNL Reşiţa se declară câştigător, însă aşteaptă cu nerăbdare rezultatele finale.

Fără falsă modestie, aveam date şi sondaje care arătau că voi câştiga aici la Reşiţa dar aveam mari emoţii legate de Consiliul Judeţean. Îmi doream şi îmi doresc foarte mult să ne schimbăm culoarea politică şi la Consiliul Judeţean. Primele rezultate de pe Reşiţa, de pe secţiile care ne-au parvenit până acum sunt extrem de curajatoare. Vă spun cu sinceritate că la primele cifre am crezut că sunt glume, dar după a treia, a patra secţie s-au confirmat că nu sunt glume şi sunt reale. Este o diferenţă foarte foarte mare între mine şi următorul partid chiar şi de 80-90%.

Şi Ionuţ Chisăliţă, candidatul din partea PSD la Primăria Reşiţa aşteaptă rezultatele finale.

Noi nu am făcut sondaje, aşteptăm să se termine numărătoarea voturilor. Eu vreau să vă spun că noi am avut o campanie corectă şi onestă şi am încercat să le propunem cetăţenilor un parteneriat de asemenea cinstit, corect şi onest. Cetăţenii sunt cei care decid pe cine doresc în înfruntea administraţiei publice pentru a-i conduce în următorii patru ani. Eu şi echipa mea de campanie dacă vreţi sau echipa de consilieri avem satisfacţia că nu am intrat într-o dispută urâtă cu ceilalţi contracandidaţi şi că am încercat să le aducem în atenţia cetăţenilor din municipiul Reşiţa ceea ce propunem noi către ei, repet un parteneriat cinstiţ corect şi onest.

Rezultatul alegerilor locale la Reşiţa va fi cunoscut abia mâine seară, la ora 22.00, după cum a declarat judecătorul Daniela Deteşan, preşedintele Biroului electoral de Circumscripţie nr. 1.

2 COMENTARII

  1. inca 4 ani de lipsa a progresului, pentru capetele patrate care cred ca niste pomi si o allee la principala e progres, cu aia ramaneti, sa tineti’ minte vorbele astea,cand va pleaca tineretul din oras si va plimbati ca prostii pe strazile noi pavate ca nun aveti “JOB” puteti admira cu successe* bordurile luate pe bani nejustificati ca sa se imbogatesca pretenii primarului ! A da, sa nu uitam de spaga de izolare de pe blocurile din centru, intre timp sunt strazi NEFACUTE in Resita, sa nu le pun la socoteala pe cele cu gropi (cratere) Unde sunt investitorii pe care ii aducea primarul din ultimii ani de mandat ? cu asta sa laudat, ca face,ca drege, ca suceste ! ADORMITI mai sunteti !

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles