Ştiri electorale 22.09.20 ora 11

Întreprinzătorii locali trebuie ajutaţi să se dezvolte pentru că ei sunt motorul economiei reşiţene, a spus într-o conferinţă de presă candidatul Alianţei Pro Caraş-Severin la Primăria Reşiţa, Ionuţ Chisăliţă. „În Reșița este greu în acest moment să vină societăți mari. Am văzut că în patru ani de zile administrația liberală a promis că vine firma x sau firma y. Din punctul nostru de vedere cel mai important lucru pentru Reșița este să dăm posibilitatea antreprenorilor locali să se dezvolte”, a declarat Chisăliţă.

Partidul România Mare îl propune candidat la funcţia de primar al Reşiţei pe inginerul Cosmin Drăgilă. Într-o conferinţă de presă, acesta a vorbit despre câteva din intenţiile sale. „Noi ne propunem să atragem investitori pentru crearea de noi locuri de muncă. Un alt punct este educația și oportunitățile pentru copii, ne mai dorim o transparență în administrația publică, o singuranță rutieră și ordine publică”, a spus Drăgilă. Membrii Partidului România Mare au decis ca la Consiliul Judeţean Caraş-Severin să susţină candidaţii Partidului Ecologist Român.

Andra Pleşa, candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al municipiului Caransebeş, s-a întâlnit ieri, cu gugulanii din cartierul Pipirig. În discuţiile cu cetăţenii, tânăra consilieră le-a explicat acestora că, după data de 27 septembrie, este pregătită să schimbe faţa oraşului, alături de echipa sa de consilieri locali. „Înţeleg perfect nemulţumirile semenilor mei. Oamenii au mari neajunsuri şi se plâng, pe bună dreptate, de o serie întreagă de lipsuri. Începând cu calitatea apei potabile, a infrastructurii pietonale, a degradării parcurilor şi locurilor de joacă pentru copii şi culminând cu mizeria din oraş şi a lipsei de perspectivă pentru generaţia tânără”, a declarat Andra Pleşa.

Vrem ca deciziile luate la nivelul administraţiei publice să fie transpartente. Este unul din obiectivele electorale ale candidaţilor Alianţei USR-Plus. A spus-o la Reşiţa copreşedintele Alianţei, europarlamentarul Dacian Cioloş. „Obiectivul nostru este nu doar să câștigăm câteva Primării, Consiliul Județean dacă se poate, ci să avem consilieri județeni în primul rând, să avem consilieri locali, să fim prezenți în cât mai multe consilii locale ca să putem scoate la suprafață ceea ce se întâmplă acolo”, a precizat Cioloş

Cele mai citite

Related Articles