Ştiri electorale 20.09.2020 ora 18

Ultimele zile de campanie îi găsesc pe liderii politici în ţară unde, alături de echipele de candidaţi, încearcă să-i convingă pe români să iasă la vot duminica viitoare. Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu şi-a exprimat încrederea în candidaţii PSD la funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraș-Severin şi primar al municipiului Reșița, Silviu Hurduzeu, respectiv Ionuț Chisăliță. El considerã cã cel mai important este ca cetăţenii să iasă la vot pentru a desemna cei mai potriviţi aleşi locali.

Alianţa USR PLUS oferă un alt mod de a face politică, iar echipa de candidaţi are proiecte concrete pentru cetăţeni, a declarat la Reșița copreşedintele Alianţei, Dacian Cioloş. Copreşedintele USR-PLUS, Dacian Cioloş a fost zilele trecute la Reșița pentru a susţine candidaţii Alianței. Este vorba de Andrei Plujar, candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin și  Daniel Toma, aspirant la fotoliul de primar din Reşiţa.

În mare parte din localităţile din Banatul de Munte funcţionează Alianţa Pro Caraş-Severin, formată din PSD, Pro România şi ALDE. Ne-am unit candidaţii din dorinţa de a face bine, a spus într-o conferinţă de presă prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu. Despre alianţă a vorbit şi candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu:,,Sprijiniţi de Sorin Grindeanu şi de Victor Ponta am reuşit ca în judeţul Caraş Severin, pentru Consiliul Judeţean să facem această alianţă care susţine un candidat la preşidenţia Consiliului Judeţean şi are o listă comună şi în mare parte din localităţile judeţului nostru avem candidaţi comuni şi liste comune,,.

Europarlamentarul Rareș Bogdan- prim-vicepreședinte al PNL, Ion Marcel Vela – președintele PNL Caraș-Severin și Andra Pleșa, candidatul PNL la Primăria Caransebeș s-au întâlnit ieri, cu cetățenii din municipiu. Au avut loc și două întâlniri pe teme specifice, una cu reprezentanții pensionarilor și una cu reprezentanți ai mediului de afaceri. Rareș Bogdan, Ion Marcel Vela și candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca au fost prezenți și la Oravița pentru a-l susține pe Doru Novăcescu, candidat la Primărie. Apoi echipa liberală a fost la Moldova Nouă împreună cu Ion Chisăliță – candidatul PNL la Primărie. Rareș Bogdan a subliniat că o mare șansă pentru dezvoltarea comunităților locale sunt cele aproape 80 de miliarde de euro alocate României. Ion Chisăliță a prezentat proiectele ce au obținut finanțări UE în timpul mandatului său de primar.

Cele mai citite

Related Articles