Ştiri electorale 18.09.2020 ora 18

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al Oraviței  își propune ca în mandatul său să facă din Oravița un oraș curat, plăcut de către cetățeni și de către cei care îl vizitează. Sebastian Butan consideră că administrarea urbei, trebuie făcută prin consultări cu cetățenii, își dorește să promoveze proiecte după criteriul proiect de interes public. În programul său își propune să susțină investitorii locali şi să creeze facilități pentru toţi cei care doresc să investească în oraș.

Cred că ar trebui ca singurii noștri aliați să fie reșițenii, a spus într-o conferinţă de presă, candidatul Partidului Puterii Umaniste la Primăria Reşiţa, Sebastian Purec. Mergem în alianță cu reșițenii și sperăm să facem un rezultat bun. Sigur, mă refer la onestitate politică. Referitor la onestitatea administrativă și financiară, observăm că, de cel puțin 6 ani, finanțările se obțin prin instituții deja specializate ale Guvernului sau alte instituții prin care putem avea acces către fondurile europene. UAT-ul trebuie doar să propună niște proiecte care să acopere anumite soluții pentru comunitate și să le implementeze cu succes, a mai afirmat candidatul pentru Primăria Reșița.

Descentralizarea este necesară, iar atragerea de fonduri este vitală, a declarat la Reşiţa, într-o conferinţă de presă, președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu. În vizita electorală din Caraş-Severin, președintele Consiliului Național al PSD Vasile Dîncu i-a însoţit pe președintele PSD Marcel Ciolacu şi prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu.

Candidatul Pro România pentru funcţia de primar al oraşului Băile Herculane, Nicuşor Vasilescu îşi doreşte să suplimenteze numărul de parcări din staţiune. Finanțarea pentru parcări poate fi obținută prin ADR Vest. Pentru stațiunile turistice pot fi accesate fonduri de 15 milioane euro pentru un proiect integrat. Aceste parcări sunt foarte importante pentru stațiune și dacă știi ce ai de făcut, se pot obţine banii, a spus Vasilescu.

Performanța sportivă trebuie readusă la Caransebeș, a spus Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului. Acesta s-a aflat într-o vizită surpriză în județul Caraș-Severin. Ministrul s-a oprit la Caransebeș, unde s-a întâlnit cu Andra Pleșa, candidatul Partidului Național Liber pentru fotoliul de primar, dar și cu cetățeni ai municipiului, concluzia în urma întâlnirii fiind una clară: performanța sportivă trebuie readusă la Caransebeș.

De același autor

Related Articles