Candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, împreună cu Magda Lungu, candidata PNL la Primărie s-au întâlnit din nou cu cetăţenii din oraşul Otelu Roşu. Dunca a subliniat faptul că în timpul mandatului său vor fi eliminate hoţia şi neglijenţa. Magda Lungu, actualmente consilier al viceprim-ministrului a afirmat că a găsit soluţii de finanţare pentru proiectele de dezvoltare a oraşului. Din echipa liberală au făcut parte şi candidaţii la consilieri judeţeni Marius Beşliu, Ovidiu Rădoi şi Dumitru Rujan.

Candidatul USR-Plus la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Andrei Plujar consideră că acum este un bun prilej pentru dezbateri reale privind viziunile şi proiectele adresate comunităţilor în care trăim. El a lansat invitaţia celorlalţi contracandidaţi să participe la o dezbatere marţi, 22 septembrie, în faţa Consiliului Judeţean, de la ora 17.00.

Silviu Hurduzeu, candidat pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi Ionuţ Chisăliţă candidat la Primăria Municipiului Reşiţa, au fost prezenţi alături de echipa PSD-PRO ROMÂNIA- ALDE, între blocurile şi în cartierele municipiului Reşiţa. Unul dintre lucrurile propuse pentru a veni în întâmpinarea cetăţenilor şi pentru a uni administraţia reşiţeană de cetăţean, este că în cazul în care vor ajunge la guvernarea locală, să genereze o consultare publică a locatarilor din toate cartierele o dată la şase luni. În acest fel administraţia locală va fi în măsură să cunoască şi să-şi stabilească priorităţile în funcţie de realităţile şi interesele locuitorilor, a spus Ionuţ Chisăliţă.

Lucian Voina este candidatul PMP la Primăria Reşiţa. În perioada 2014-2016, a fost viceprimarul municipiului, perioadă în care a acumulat experienţă, iar între timp a absolvit şi un masterat în administraţie. Acesta spune că au fost proiecte demarate şi în administraţia din care a făcut el parte şi care au fost continuate de actuala conducere a Primăriei. E important să ne axăm pe proiecte, dar e la fel de important să ne axăm pe nevoile contrete ale cetăţeanului, a mai declarat într-un interviu Lucian Voina.