[AUDIO-FOTO] Prima competiție internă de lupte pe timp de pandemie s-a încheiat cu succes pentru sportivii reșițeni, care au cucerit 11 medalii

279

Campionatul Național individual de lupte Greco romane, libere și feminine (aptitudini specifice) a avut loc la Costinești, iar sportivii reșițeni s-au întors acasă cu opt medalii de aur și trei de bronz.

Sportivii secţiilor de lupte libere CSS şi CSM Reşiţa au obţinut rezultate deosebite în cadrul unei competiţii inedite, disputată într-un nou format. Au participat peste 700 de sportivi din toate zonele ţării.

Printre cei evidențiați la această ediție o amintim pe Elvira Drăgan, sportivă legitimată la CSS Reşiţa. Aceasta a cucerit patru titluri naţionale, la categorii de vârstă diferite. Ea fiind junioară 4, a putut lupta cu dispensă de vârstă şi la U15, şi a fost cea mai bună la ambele grupe, atât pe aptitudini specifice cât şi la lupta marinarilor.

În total, reșițenii s-au întors acasă cu 11 medalii: 8 de aur și 3 de bronz.

Antrenorul Florin Dinţă a vorbit despre organizarea acestei competiții naționale:

”În această competiție au intrat trei categorii de vârste: juniori mici, juniori IV și Under 15 ani. Federația Română de Lupte a avut o idee foarte bună cu organizarea acestei competiții, deoarece riscam să pierdem interesul copiilor de a mai participa la antrenamente. Am avut rezultate deosebite și ne-am întors acasă cu 8 medalii de aur și 3 de bronz. De asemenea am obținut locul I la general la lupte feminine și la juniori mici cu CSS Reșița, iar la U 15 lupte feminine am încheiat competiția pe locul III cu sportivii de la CSM Reșița. La această competiție au luat parte peste 700 de sportivi, iar dintre sportivii noștri îi amintesc pe: Elvira Drăgan, Denisa Pintiliciuc, Raluca Ionașcu, Andrada Dință, Ionela Câmpean, Brian Techerean, Marian David, Enache Eduard. Așteptăm reluarea competițiilor specifice pe saltea ”,  a spus profesorul Florin Dință.       

Antrenorii luptătorilor reșițeni sunt: Adrian Dacica și Florin Dință.

sursa foto: Florin Dință