Ştiri electorale 14.09.2020 ora 18

Europarlamentarul Maria Grapini se află astăzi şi mâine în Caraş-Severin pentru a promova candidaţii Partidului Puterii Umaniste Social Liberal. Campania electorală se va desfăşura în Turnu Ruieni, Caransebeş, Reşiţa şi Oraviţa. Mâine, de la ora 15.30 liderul umanist va susţine o conferinţă de presă, la sediul PPU din Reşiţa.

Locuitorii cartierului reşiţean Doman s-au adunat ieri pentru a participa la o serie de activităţi sportive prin intermediul carora au socializat şi au legat prietenii. Feedback-ul transmis din partea acestora a fost unul pozitiv şi au confirmat că au nevoie de un lider care să se implice activ în comunitatea lor prin astfel de acţiuni. Raul Purcăriţă, candidatul Partidului Ecologist Român la Consiliul Local Reşiţa a promis că va mai organiza asemenea evenimente.

Alianţa USR PLUS a organizat în Băile Herculane o conferinţă comună a candidaţilor din Caraş-Severin şi Mehedinţi. S-a discutat despre parteneriatul dintre cele două judeţe izolate de ţară în ultimii 30 de ani, în vederea dezvoltării infrastructurii şi demarării lucrărilor pentru Autostrada 6, dar şi a proiectelor comune de dezvoltare turistică. Au participat Daniel Trapşa, candidatul Alianţei USR PLUS la Primăria Băile Herculane, Laurenţiu Ştefănescu şi Andrei Plujar, candidaţii la Preşedinţia Consiliului Judeţean Mehedinţi, respectiv Caraş-Severin.

Propunerea PSD pentru Primăria Reşiţa este Ioan Narcis Chisăliţă. Senatorul a declarat într-o conferinţă de presă că îşi doreşte un parteneriat cinstiţ corect şi onest cu cetăţenii oraşului. “Este o candidatură care vine pentru cetăţenii Reşiţei şi noi venim cu un parteneriat, de fapt, pentru reşiţeni şi împreună cu ei. Este un parteneriat pe care noi îl oferim şi în care venim cu o serie de proiecte de dezvoltare a municipiului Reşiţa, având o viziune diferită de ceea ce s-a întâmplat în cei 4 ani mandat ai dreptei, care, din punctul nostru vedere, nu a reuşit să dezvolte sau să pună bazele unei dezvoltări a municipiului, aşa cum ar fi trebuit”, a spus Ioan Narcis Chisăliţă.

Partidul Naţional Liberal Caraş-Severin are o listă de 38 de consilieri judeţeni, printre liberalii selectaţi fiind şi nume noi. Majoritatea dintre ei au experienţă, spune Romeo Dunca, candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. “Consilierii judeţeni pe care noi îi propunem, în mare parte, sunt oameni care au anumiţi ani, chiar foarte mulţi ani de lucru în structura acestui partid, sunt cu experienţă, au fost în mare parte membri ai unor diferite organizaţii, o parte sunt foşti consilieri judeţeni. Am găsit şi câţiva oameni noi, astfel încât, în mod democratic, componenţa acestui consiliu judeţean să cuprindă oameni din toată regiunea”, a spus Romeo Dunca. Pe doi dintre consilieri i-a ales chiar Romeo Dunca. Este vorba despre Cornel Galescu şi Marius Isac.

Cele mai citite

Related Articles