Directorul DSVSA Bihor a fost confirmat cu COVID-19

Directorul executiv al Direcţiei Judeţene Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bihor, medicul Remus Moţoc, a fost confirmat cu COVID-19, a informaţ luni, prefectul judeţului, Dumitru Ţiplea.

‘Activitatea în DSV este paralizată pentru două săptămâni. Caut o soluţie pentru conducerea direcţiei, ca să delege preşedintele ANSVSA o persoană care să aibă drept de semnătură. Ceilalţi şefi de serviciu, contacţi direcţi, sunt izolaţi la domiciliu’, a precizat prefectul Ţiplea.

Potrivit prefectului, Remus Moţoc a revenit la Oradea cu o lună mai devreme din detaşarea de la Bucureşti. Din 23 martie anul acesta, el a fost detaşat pe o perioadă de 6 luni, la Direcţia de Sănătate Animală din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), dar s-a întors la Oradea în data de 28 august, intrând în concediu medical.

În data de 10 septembrie, directorul executiv al DSVSA ar fi convocat acasă la el o şedinţă operativă cu şefii de serviciu din instituţie. Vineri, medicul Moţoc nu s-a simţit bine, iar la testul pentru COVID-19 a ieşit pozitiv. AGERPRES

De același autor

Related Articles