Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a subliniat într-o conferință de presă susținută la Reșița că Silviu Hurduzeu şi Ionuţ Chisăliţă sunt cei mai potriviţi oameni pentru Consiliul Judeţean Caraș-Severin şi Primăria Reşiţa. Cei doi sunt susținuți și de Partidul Pro România, după cum spune secretarul general al formațiunii, Ion Mocioalcă:

,,Silviu nu este omul care să tragă ţepe. Nu este omul interesului, nu este omul care să-şi îngroaşe conturile personale, din politică! Dacă acest exemplu de la Caraş se va multiplica, eu aş fi foarte bucuros,,.

Unul din obiectivele candidatului PNL pentru Primăria Caransebeș, Andra Pleșa este atragerea investitorilor care să deschidă noi locuri de muncă. Astăzi, la Caransebeș,  ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu a anunțat că vor fi disponibile 400 de noi locuri de muncă.  Andra Pleșa este convinsă că se poate și în Caransebeș:

,,Astăzi avem confirmarea că se poate şi în Caransebeş. Le mulţumesc celor doi miniştrii şi conducerii firmei pentru crearea de noi locuri de muncă.,,

Copreşedintele USR-PLUS, Dacian Cioloş îi susține pe Andrei Plujar, candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin și  Daniel Toma, aspirant la fotoliul de primar din Reşiţa. Într-o conferință de presă susținută în Parcul Tricolorului, Cioloş a spus că este nevoie de o schimbare a clasei politice, iar cei doi candidați reprezintă generația nouă:

,,Mulţi oameni spun că sunt oameni tineri, nu au experienţă, nu ştiu ei. Ăştialalţi sunt hârşiţi, sunt la butoane de multă vreme, măcar ştiu ce-i de făcut. Oamenii ăştia tineri care nu au ieşit în faţă, conduc de ani de zile afaceri de succes cu zeci de angajaţi. Să le dăm şi lor o şansă!,,

Autoritatea Electorală Permanentă informează că a publicat delimitarea, numerotarea și sediile secțiilor de votare din țară organizate cu ocazia scrutinului pentru alegerea autorităților administrației publice locale din anul 2020. Astăzi a fost data limită până la care puteau fi efectuate modificări ale secțiilor de votare. În țară au fost amenajate 18.794 de secții de votare, iar în Caraș-Severin scrutinul se va desfășura în 365 de secții.