CSM Reșița a obținut victorie la Bacău în runda a III-a din Liga a II-a, sâmbătă, 12 septembrie. Rosso-nerii au reușit un joc bun și și-au adjudecat cele trei puncte pe terenul nou-promovatei Aerostar Bacău. Au reușit să mai șteargă o parte din evoluția modestă din etapa trecută, impunându-se cu 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 40 de Laurențiu Buș.  

Astfel fotbaliștii antrenați de Alexandru Pelici și-au trecut în cont primele trei puncte din etapa 2020-2021 a Ligii a II-a.

FC Rapid Bucureşti este lider provizoriu în Liga a II-a de fotbal, după 3-0 în deplasare cu CSM Slatina, sâmbătă, într-un meci din etapa a 3-a a.

Rezultate din runda a III-a:

ACS Fotbal Comuna Recea – ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 3-4

CS Aerostar Bacău – CSM Reşiţa 0-1

AFC Unirea 04 Slobozia – CS Mioveni 0-0

FC Metaloglobus Bucureşti – CS Concordia Chiajna 1-1

CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu – AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele 0-5

Și CSM Slatina – FC Rapid 0-3.

Sâmbătă, de la ora 18.00 mai are loc partida FC U Craiova 1948 – AFC Dunărea 2005 Călăraşi.

Duminică se dispută întâlnirea SCM Gloria Buzău – FC Universitatea Cluj, iar luni este programată partida ASU Politehnica Timişoara – AFC Farul Constanţa, pentru ca etapa să se încheie marţi cu meciul Petrolul Ploieşti – Ripensia Timişoara.

FC Rapid, cu 9 puncte, este urmată de trei echipe care au câte 6 puncte, Dunărea Călăraşi, FC Farul şi ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Dunărea şi Farul au câte două meciuri disputate.

În etapa viitoare, CSM Reşiţa va juca acasă cu ASU Politehnica Timişoara.