Victorie obținută de fotbaliștii de la CSM Reșița în deplasarea de la Aerostar Bacău

CSM Reșița a obținut victorie la Bacău în runda a III-a din Liga a II-a, sâmbătă, 12 septembrie. Rosso-nerii au reușit un joc bun și și-au adjudecat cele trei puncte pe terenul nou-promovatei Aerostar Bacău. Au reușit să mai șteargă o parte din evoluția modestă din etapa trecută, impunându-se cu 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 40 de Laurențiu Buș.  

Astfel fotbaliștii antrenați de Alexandru Pelici și-au trecut în cont primele trei puncte din etapa 2020-2021 a Ligii a II-a.

FC Rapid Bucureşti este lider provizoriu în Liga a II-a de fotbal, după 3-0 în deplasare cu CSM Slatina, sâmbătă, într-un meci din etapa a 3-a a.

Rezultate din runda a III-a:

ACS Fotbal Comuna Recea – ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 3-4

CS Aerostar Bacău – CSM Reşiţa 0-1

AFC Unirea 04 Slobozia – CS Mioveni 0-0

FC Metaloglobus Bucureşti – CS Concordia Chiajna 1-1

CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu – AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele 0-5

Și CSM Slatina – FC Rapid 0-3.

Sâmbătă, de la ora 18.00 mai are loc partida FC U Craiova 1948 – AFC Dunărea 2005 Călăraşi.

Duminică se dispută întâlnirea SCM Gloria Buzău – FC Universitatea Cluj, iar luni este programată partida ASU Politehnica Timişoara – AFC Farul Constanţa, pentru ca etapa să se încheie marţi cu meciul Petrolul Ploieşti – Ripensia Timişoara.

FC Rapid, cu 9 puncte, este urmată de trei echipe care au câte 6 puncte, Dunărea Călăraşi, FC Farul şi ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Dunărea şi Farul au câte două meciuri disputate.

În etapa viitoare, CSM Reşiţa va juca acasă cu ASU Politehnica Timişoara.

Cele mai citite

Related Articles