Ştiri electorale 10.09.2020 Ora 18

Liderul Partidului Ecologist Român în Caraş-Severin candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Valentin Armaşu a declarat într-o conferinţă de presă că îşi doreşte un alt fel de administraţie publică şi o altfel de politică. Îi cunoaşte bine pe toţi actorii principalii ai scenei politice din Caraş-Severin şi tocmai din acest motiv spune că e nevoie de o schimbare radicală.

Echipa PSD propusă pentru Consiliul Local Băile Herculane este formată din oameni competenţi care îşi doresc să muncească pentru cetăţeni şi pentru oraşul în care trăiesc, a afirmat candidatul social democrat la Primărie, Gheorghe Orza. Calitatea de membru în Consiliul Local presupune responsabilitate, experienţă şi vocaţia de a fi aproape de oameni, a mai spus acesta.

Ionuţ Mihai Popovici, candidatul Partidului Mişcarea Populară la funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, îşi propune să continue proiectele pe care le-a gestionat ca vicepreşedinte al acestei insituţii în ultimii 4 ani. În atenţia acestuia sunt copiii şi bătrânii instituţionalizaţi, dar şi familiile nevoiaşe. De asemenea, el va urmări cu prioritate cele patru mari proiecte care vizează Spitalul Judeţean, se arată într-un comunicat de presă. Pentru continuarea tuturor acestor proiecte Ionuţ Mihai Popovici a optat să rămână la Consiliul Judeţean Caraş-Severin.

Mihai Mărălescu candidează pentru un nou mandat de primar al comunei Turnu Ruieni, fiind propus de Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal. Într-o conferinţă de presă, acesta a prezentat motivul care l-a determinat să candideze. Vreau să candidez pentru un simplu motiv; să dezvolt nu numai comuna Turnu Ruieni, ci implict judeţul prin perla pe care o avem, Muntele Mic şi pe care am reuşit să o declar staţiune. E un beneficiu nu doar pentru Turnu Ruieni sau pentru zonă, ci un beneficiu pentru tot Caraşul. Din acest motiv vreau să aduc bunăstarea comunei prin continuarea proiectelor pe care le-am început. Sper să reuşim pentru a nu ajunge să dăm averea comunei şi a judeţului pe mâna unor investitori care vor dfoar să aibă un munte, a spus Mihai Mărălescu.

Trei lideri de partide vor fi mâine în campanie electorală în Caraş-Severin. Preşedintele PLUS , Dacian Cioloş va susţine o conferinţă de presă în Parcul Tricolorului din Reşiţa de la ora 14.30. Preşedintele Pro România, Victor Ponta se va întâlni cu candidaţii formaţiunii, dar şi cu cei ai PSD şi ALDE, la Caransebeş, Reşiţa şi în Clisura Dunării. Tot mâine, preşedintele PNL, Ludovic Orban, însoţit de ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul transporturilor, Lucian Bode, directorul de la Transgaz, Ion Sterian şi preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, vor face declaraţii de presă.

De același autor

Related Articles