La sediul Jandarmeriei Mehedinți a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii și drapelului de luptă al unității,  cu ocazia trecerii în rezervă, după o carieră militară de 30 de ani,  a domnului  colonel Daniel MANOLEA.

Comanda de unitate a fost preluată de locotenentul-colonel  Vasile NICOLAE, care a fost împuternicit să exercite atribuțiile funcției de inspector șef, pe o perioada de șase luni.

Activitatea s-a desfășurat în prezența domnului colonel Traian MÎRZA, din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, ofițerilor  specialiști din  județele învecinate și colectivului unității.

Domnul locotenent colonel Nicolae Vasile își desfășoară activitatea în cadrul unității  din anul 1994, de-a lungul timpului a ocupat mai multe funcții în specialități precum ordine publică, pază și protecție instituțională  sau adjunct al inspectorului șef pe linie de logistică.  Acesta a precizat că împreună cu celelalte cadre din conducere formează o echipă managerială, care își propune să reprezinte Jandarmeria Română ca o instituție sigură si credibilă, aflată în slujba legii și a cetățeanului. De asemenea, noul inspector șef a asigurat colectivul de sprijinul necesar, astfel încât misiunile să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar cetățenii județului să fie în siguranță la toate manifestarile desfășurate.