[FOTO-AUDIO] Master planul proiectului de regenerare urbană a platformei Mociur prinde contur

Ceetrus România divizia imobiliară a francezilor de la Auchan, în parteneriat cu Urbanize Hub a organizat, la Reşiţa, un eveniment care va schimba, în mod sigur, viitorul oraşului.

Este vorba de o conferinţă a cărei tematică este dezvoltarea oraşelor prin regenerare urbană prin investiţii şi evident prin implicarea comunităţii. Focusul discuţiilor şi al prezentărilor au vizat dezvoltarea şi transformarea Reşiţei. Platforma Mociur, locul unde se desfăşoară această întâlnire a fost aleasă în mod intenţionat de organizatori tocmai pentru a sublinia modul în care poate să renască o zonă mulţi ani uitată de administraţiile locale. Evenimentul a fost moderat de reşiţeanul Graţian Mihăilescu, specializat în dezvoltare urbană, fondatorul Urbanize Hub.

Au participat la eveniment, reprezentanţi ai administraţiei locale, Marcel Ionescu Heroiu, expert al Băncii Mondiale în dezvoltare urbană, Sorin Maxim directorul ADR Vest, Tatian Diaconu CEO-ul Ceetrus România împreună cu Sorin Dumitru, director de proiect care vizează zona Platforma Mociur, reprezentanţi ai Grupului de Acţiune Locală Reşiţa, şi nu în ultimul rând, cei ai societăţii civile de la Bike Atack respectiv Fundaţia Comunitară Banatul Montan.

Cu acest prilej, Tatian Diaconu CEO-ul Ceetrus România a prezentat master planul proiectului care urmează a fi realizat în zona respectivă:

Cele mai citite

Related Articles