Denis Man,după victoria naționalei de tineret: încă sperăm la locul 1 al Grupei a 8-a

Fotbalistul echipei naţionale de tineret a României, Dennis Man, a declarat, marţi seara, după victoria cu Malta (3-0) din preliminariile CE Under 21 de anul viitor, că el şi colegii săi încă speră la locul 1 al Grupei a 8-a ocupat în prezent de selecţionata Danemarcei, scrie Agerpres.

“Importat este că am câştigat. Am întâlnit o echipă incomodă care ne putea pune probleme dacă o lăsam joace. Ne bucurăm că am reuşit să încriem foarte repede, pentru că asta ne-am propus de la început. În cele din urmă importante sunt cele trei puncte. Normal că mai sperăm la locul 1 al grupei. Încercăm să jucăm la victorie fiecare meci, iar atunci când vom întâlni Danemarca să o învingem. Am început foarte bine cu noul selecţioner. Încercăm să prindem din mers ideile lui. Încet-încet punem totul la punct şi asta se vede şi în teren. Am avut multe de învăţat de la Mirel Rădoi, acum a venit Adrian Mutu, un alt exemplu pentru noi şi încercăm să prindem cât mai multe”, a afirmat Man, într-un interviu publicat pe contul oficial de YouTube al FRF.

Jucătorul formaţiei FCSB a ţinut să îi felicite pe componenţii primei reprezentative pentru victoria cu Austria de luni seara din Liga Naţiunilor: “Am avut emoţii, pentru că ne doream o victorie cu Austria. Ne bucurăm că băieţii au reuşit să o obţină, suntem alături de ei şi îi felicităm”.

Selecţionata de tineret a României a învins formaţia similară a Maltei cu scorul de 3-0 (2-0), marţi seara, pe Centenary Stadium din Ta’ Qali, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21 din 2021.

Cele mai citite

Related Articles