Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu este mulţumit de modul în care social-democraţii cărăşeni fac campania electorală. El a spus într-o conferinţă de presă la Reşiţa că va fi aproape de candidaţi pe toată durata campaniei, chiar dacă va fi nevoit să mai facă şi deplasări la Bucureşti. „Caraş-Severin este unul dintre puţinele judeţe în care s-a reuşit să se facă o alianţă capabilă să câştige alegerile. Toţi cei care fac parte din această alianţă au dovedit deschidere şi bună credinţă pentru un scop final bun, acela de a avea această alianţă în Caraş-Severin”, a subliniat Grindeanu.

În schimb, Partidul Ecologist Român, merge singur în alegeri. Este timpul să ne luptăm corect, fără negocieri pe la spate, a spus președintele PER Caraș-Severin, Valentin Armașu, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. „Suntem hotărâți să mergem înainte, credem în Partidul Ecologist Român, credem în noi și sper ca în alegerile locale să nu dezamăgim și să scoatem un scor bun. Noi nu promitem marea cu sarea, așa cum fac contracandidații noștri. Cred că trebuie să schimbăm generația de politicieni, mentalitatea acestora, aducând un suflu proaspăt în politica din Caraș-Severin”, a declarat Armașu.

Ionuț Mihai Popovici, candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de Președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, își propune să continue proiectele pe care le-a gestionat ca vicepreședinte al acestei insituții în ultimii 4 ani. În atenția acestuia sunt  copiii și bătrânii instituționalizați, dar și familiile nevoiașe. De asemenea, el va urmări cu prioritate cele patru mari proiecte care vizează Spitalul Județean, se arată într-un comunicat de presă. Pentru continuarea tuturor acestor proiecte Ionuț Mihai Popovici a optat să rămână la Consiliul Județean Caraș-Severin.

Pentru binele tuturor cetățenilor care locuiesc și muncesc în Caransebeș, e nevoie de o schimbare de viziune și de ritm, afirmă europarlamentarul Corina Creţu. La Caransebeș, Bebe Pasere – candidatul din partea PRO România este soluția. „Ne-am întâlnit, am discutat și sunt convinsă că va ieși învingător din această competiție pentru că iubește cu adevărat Caransebeșul. Cunoaște foarte bine orașul și, prin proiectul său de candidatură, demonstrează că știe ce se poate face pentru îmbunătățirea vieții oamenilor de aici”, scrie Corina Creţu pe pagina sa de socializare.