Alexandru Maxim: Am reuşit să ne revenim din punct de vedere psihic după egalul cu Irlanda de Nord

111
Soccer Football - UEFA Nations League - League B - Group 1 - Romania v Northern Ireland - Arena Nationala, Bucharest, Romania - September 4, 2020 Romania's Alexandru Maxim in action Inquam Photos via REUTERS/Octav Ganea ROMANIA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN ROMANIA.. THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS. TPX IMAGES OF THE DAY

Jucătorul echipei naţionale de fotbal a României, Alexandru Maxim, a declarat, luni seara, la finalul partidei câştigate cu scorul de 3-2, în deplasare, cu Austria, că formaţia sa a reuşit această performanţă după ce şi-a revenit din punct de vedere psihic în urma rezultatului de egalitate pe teren propriu, cu Irlanda de Nord.

“Am reuşit să ne revenim din punct de vedere psihic, erau nişte puncte pe care le meritam. Am reuşit să ne revenim şi am făcut o partidă foarte bună din punct de vedere tactic şi fizic. Ştiam că Austria este o echipă foarte bună şi am încercat să ne facem treaba foarte bine. Îmi doresc din tot sufletul să particip la un turneu final cu echipa naţională a României”, a declarat Maxim.

Mijlocaşul român s-a arătat încântat de faptul că echipa sa a reuşit să marcheze trei goluri în deplasare, pe terenul Austriei: “Toată lumea este încântată, este o consecinţă a muncii noastre. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm şi să marcăm trei goluri pe terenul Austriei, este un lucru pozitiv după partida cu Irlanda de Nord în care am fost egalaţi în ultimele minute”.

Echipa naţională de fotbal a României a învins reprezentativa Austriei cu scorul de 3-2 (1-1), luni seara, pe Woerthersee Stadion din Klagenfurt, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

După 3-2 la Klagenfurt, prima victorie a lui Mirel Rădoi ca selecţioner, şi 5-1 pentru Norvegia în faţa Irlandei de Nord, România este liderul grupei, cu 4 puncte, urmată de Norvegia, 3 puncte, Austria, 3 puncte, Irlanda de Nord, 1 punct.

România va juca următorul meci pe 8 octombrie, cu Islanda, la ReykjaviK, în semifinalele play-off-ului pentru EURO 2020.

Tricolorii vor disputa următorul joc din Liga Naţională pe 11 octombrie, la Oslo, cu Norvegia, scrie Agerpres.

Sursa foto: Agerpres