Ştiri electorale 07.09.20 ora 18

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat la Reşiţa, în cadrul unei conferinţe de presă că îl susţine pe Silviu Hurduzeu pentru obţinerea unui nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Este unul dintre puţinii oameni pentru care bag mâna în foc oricând că este un om cinstiţ corect şi care vrea binele cetăţenilor, a spus Grindeanu.

Preşedintele Partidului Ecologist Român, Dănuţ Pop, a declarat la Reşiţa că partidele mari se tem de PER şi au schimbat legea electorală chiar în campanie. Noi, partidele mici, nu vom mai avea reprezentant în birourile electorale pentru că au schimbat legea, a spus Pop. Acesta a dat însă asigurări ca PER va contesta decizia în instanţă.

Candidatul Partidului Mişcarea Populară la funcţia de primar al oraşului Oţelul Roşu, Simion Simi Iancu are ca obiective principale pentru mandatul 2020 – 2024, să creeze locuri de muncă, dar şi să sigure locuitorilor un mediu de viaţă decent şi curat prin reorganizarea Serviciului de Salubritate. De asemenea îşi propune finalizarea staţiei de epurare şi canalizare din oraş, reînfinţarea ansamblului Iedera cu dansatori, orchestră şi solişti sau montarea de panouri fotovoltaice pe blocurile din oraş. Simion Simi Iancu va fi invitat mâine în emisiunea Dezbateri electorale, de la ora 16.00.

Candidatul PNL la Primăria Reşiţa i-a avertizat pe cei care îşi fac vize de flotant în anumite localităţi, cu scopul de a vota un candidat sau altul. Ioan Popa a amintit că după alegerile din 2016 a cerut toate migraţiile de persoane de la Brebu Nou, Văliug şi Soceni descoperind lucruri ieşite din comun. Într-o conferinţă de presă, Popa a spus că a solicitat Direcţiei pentru Evidenţa Populaţiei să-i transmită zilnic situaţia cu flotanţii şi în situaţia în care sunt nereguli şi tendinţe de a modifica electoral o Unitate Adminisrativ-Teritorială, liberalii vor face plângeri penale pentru constituire de grup infracţional în scopul de a deturna rezultatul alegerilor într-o localitate.

Pentru binele tuturor cetăţenilor care locuiesc şi muncesc în Caransebeş, e nevoie de o schimbare de viziune şi ritm, afirmă europarlamentarul Corina Creţu. La Caransebeş, Bebe Pasere – candidatul din partea PRO România este soluţia. Ne-am întâlniţ am discutat şi sunt convinsă că va ieşi învingător din această competiţie pentru că iubeşte cu adevărat Caransebeşul. Cunoaşte foarte bine oraşul şi, prin proiectul său de candidatură, demonstrează că ştie ce se poate face pentru îmbunătăţirea vieţii oamenilor de aici, scrie Corina Creţu pe pagina sa de socializare.

Cele mai citite

Related Articles