Ştiri electorale 05.09.2020 ora 18

Candidatul Alianței Pro Caraș-Severin la Primăria Moldova Nouă, Adrian Torma, este la poziția 1 pe buletinul de vot. Tragerea la sorți a avut loc astăzi la Biroul electoral de circumscripție din orașul de la Dunăre, a spus Torma, într-o conferință de presă organizată la sediul PSD Caraș-Severin.

„Suntem oficial în competiție. Pe lista de Consiliu Local suntem pe poziția 2, dar în fața competitorilor care ne-au contestat, dar la primar, poate nu doar întâmplător, sunt pe prima poziție. Sper ca tot ceea ce am făcut în această perioadă, în ultimele două săptămâni de a lupta, de a da dreptul cetățenilor să aleagă și evident mie și echipei de la Moldova Nouă să fim aleși să se și materializeze într-un scor foarte bun. (…) S-au decredibilizat pe ei prin ceea ce au făcut. Cred că această decredibilizare a lor ar trebui să fie penalizată nu de noi, pentru că noi suntem competitori în bătălia electorală, dar să fie penalizată de electorat. Dacă nu ești capabil să duci o luptă pe teren, nu cred că vei putea conduce un județ, și ca dovadă, o țară. Cu atât mai puțin un oraș. Eu am încercat să am o relație în această perioadă cu competitorii și să le spun că bătălia trebuie dusă pe teren”, a mărturisit Adrian Torma.

La conferința de presă a fost prezent și liderul social-democrat Silviu Hurduzeu, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean și Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD la nivel național. Aceștia au fost astăzi în campanie electorală în Caransebeș, Bucoșnița și Turnu Ruieni, urmând ca în această seară se se întâlnească cu cetățenii din Reșița.

Candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Reșița este Daniel Toma. În conferinţa de lansare acesta a spus că a intrat în cursa electorală pentru că vrea să participe la dezvoltarea oraşului astfel încât oamenii să rămână aici, acasă. Fie că vorbim despre părinți care muncesc în Austria, Germania sau Spania sau despre studenții care pleacă la studii în Timișoara, toți trebuie să revină, să-și găsească un rost în acest oraș, a precizat Daniel Toma.

Noua conducere a filialei Caraș-Severin a Partidului Ecologist Rămân organizează la această oră o conferință de presă, la sediul partidului din Reșița. La eveniment este prezent și președintele PER Dănuț Pop. La nivel național, ecologiștii își propun intrarea în 25 de Consilii Judeţene, 2.000 de consilieri şi minimum 30 de primari.

Echipa candidatului PNL la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca este și în acest sfârșit de săptămână în mijlocul cetățenilor pentru a discuta despre soluțiile la problemele comunităților locale. Alături de Romeo Dunca a fost deputata Valeria Schelean – Șomfelean și candidații la consilieri județeni Ovidiu Rădoi, Marius Isac, Dumitru Rujan, Cristi Ciobanu, Mircea Teodorescu, Viorel Bașag, Ioan Cojocariu și Doru Coșei. În fiecare localitate și-au prezentat proiectele candidații la Primării: Cristian Miclău la Băile Herculane, Vasile Ionașcă la Topleț, Petru Hațegan la Iablanița și Nicolae Miuțescu la Lăpușnicel.

De același autor

Related Articles