[AUDIO] Începe campionatul și pentru fotbaliștii de la CSM Reșița. Cristi Bobar, președinte CSM Reșița: Petrolul vine după puncte, nu o să fie un meci ușor!

1399

Începe campionatul Ligii a II-a și pentru CSM Reșița. Fotbaliștii rosso-neri au un joc important de disputat la finalul acestei săptămâni. În Valea Domanului ajunge o echipă cu pretenții la promovare, Petrolul Ploiești. Formația antrenată de Viorel Moldovan vine după puncte la Reșița, așadar nu va fi un meci ușor, spune președintele CSM Reșița, Cristi Bobar:

Un meci foarte important, un meci cu o echipă foarte bună, cu o echipă care vine clar după puncte. Am văzut și declarația antrenorului Viorel Moldovan, nu-și mai permit să piardă puncte. Noi bineînțeles că nu vrem să le dăm, așa că o să fie un meci interesant, cu o echipă care, probabil, are cel mai mare buget alocat din Liga a II-a. Viorel Moldovan și-a dorit foarte mult jucători din Liga I, dar nu i-a putut aduce. Deși au un buget de două ori mai mare decât noi, nu banii joacă. Noi suntem pregătiți și am constatat că avem mulți suporteri alături de noi, atât din oraș, cât și din județ. Au cumpărat foarte multe carduri de fidelitate, tricouri, materiale promoționale. S-au comercializat câteva sute. Ei sunt alături de noi, chiar dacă nu se pot afla în tribune. Pierdem foarte mult că nu-i putem avea în incinta stadionului, dar sperăm să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor. Le-am transmis jucătorilor să fie curajoși și să aibă atitudine, pentru că o să avem un meci frumos. Astăzi (joi, 3 septembrie) jucătorii au efectuat testele, iar mâine așteptăm rezultatele. După aceasta echipa va intra în cantonament la stadion. La fiecare testare există emoții, deoarece nu ne dorim să avem probleme. Avem nevoie de întreg lotul să fie valid. Toți jucătorii sunt sănătoși, apți pentru acest joc cu Petrolul Ploiești. La meci există un protocol anti Covid care trebuie respectat, fiecare răspunde pentru ceea ce face. Gazonul este unul de Liga I, putem juca un fotbal frumos, toate condițiile sunt asigurate. Este un meci greu, cu presiune, pentru că Petrolul Ploiești vine după puncte la Reșița”, a spus Cristi Bobar.                  

Partida dintre CSM Reșița și Petrolul Ploiești va avea loc duminică, 6 septembrie, de la ora 13.00, fără spectatori.