Horoscop, 2 septembrie 2020

Berbec – Cei născuţi în zodia Berbec au ocazia să elimine din viaţa lor tot ce este nociv, mai ales acele gânduri care le creeează panică, depresie şi anxietate. Este un moment de curăţare psihică de care trebuie să profite pentru a-şi îmbunăţi sănătatea.

Taur – Este un moment bun sa iti analizezi viata amoroasa. Daca simti ca nu te mai implineste, atunci cauta solutii, chiar daca iti plac sau nu. Mare grija si la prieteni, nu toti sunt ceea ce par.

Gemeni – Luna septembrie aduce o schimbare majora pe planul carierei. Iti schimbi locul de munca pentru unul mai bun. Urmeaza-ti intotdeauna instinctul.

Rac – Trebuie sa te intrebi daca pozitia ta de acum in viata este, de fapt, ceea ce iti doresti. Analizeaza cu atentie si tinteste mai sus. Poti mai mult de atat.

Leu – Ai vise mari, dar acum a venit momentul sa le transformi in realitate. Nu mai trai in trecut, ci canalizeaza-ti energia pe ceea ce urmeaza.

Fecioara – O problema amoroasa te da complet peste cap. Iti este foarte greu o perioada, dar iti poti reveni daca lupti. Aveai nevoie sa te reinventezi, asa ca tot raul spre bine.

BalantaTrebuie sa iei masuri. Fie ca esti nemultumit de locul de munca sau de o relatie din viata ta, a venit momentul sa alegi pentru tine. Timpul petrecut cu tine insuti te ajuta sa te vindeci.

Scorpion – Traiesti totul la intensitate maxima. Determinarea si perseverenta dau roade in cariera. Incepi sa incasezi mai multi bani, asa ca poti pune deoparte pentru zilele negre.

SagetatorAi o viata sociala activa, iar banii parca curg garla. Mare atentie la capcane. Banii se pot duce la fel de repede cum au venit. Fa un plan financiar bine pus la punct.

Capricorn – Ai probleme cu banii, iar sanatatea iti da batai de cap. Viata ti se schimba apoi complet, iar toate iti vor merge din plin. Mai mult decat atat, esti deschis la noi oportunitati pe toate planurile.

VarsatorApar niste probleme care necesita solutii imediate. Insa, partea buna este ca te vor apropia mai mult de familie. Incearca sa nu ii mai controlezi pe ceilalti.

Pesti Ii dezamagesti pe cei din jur cu egoismul tau. Finantele devin prioritatea ta numarul 1. Pot aparea conflicte cu cei dragi. In sfera profesionala, poti primi o veste bună.

Cele mai citite

Related Articles