În timpul campaniei electorale, Radio Reşiţa a introdus în grila de programe emisiuni informative, în care vor fi difuzate informații privind sistemul electoral și tehnica votării, precum şi activități de campanie ale candidaților. Începând de astăzi, de la ora 16.05 vor fi difuzate şi emisiuni de dezbateri cu candidaţii. În această după-amiază vom dicuta cu cei care aspiră la funcţia de primar în Băile Herculane, iar joi, 3 septembrie, cu competitorii pentru Primăria Anina. În total, vor fi realizate 9 dezbateri cu candidaţii pentru primăriile oraşelor din Caraş-Severin şi o dezbatere cu candidaţii pentru Consiliul Judeţean.

În Caraş-Severin au drept de vot peste 265 de mii de persoane. În Reşiţa sunt 71792 de alegători, iar în Caransebeş 24735. Pe 27 septembrie vor fi deschise 365 de secții de votare. Majoritatea dintre ele vor fi amplasate în aceleași locații, dar sunt și câteva excepții, spune directorul filialei Vest a Autorităţii Electorale Permanente, Nicolae Amzoi

Directorul filialei Vest a Autorităţii Electorale Permanente, Nicolae Amzoi

O delegaţie a Guvernului PNL se află astăzi în vizită electorală în Caraş-Severin. Este vorba de vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul fondurilor europene Marcel Boloş. Aceştia au fost în această dimineaţă în Băile Herculane unde s-au întâlnit cu oamenii de afaceri şi au vizitat obiectivele realizate cu bani europeni. Pe parcursul zilei mai sunt programate întâlniri la Caransebeş şi Reşiţa cu candidaţii liberali pentru Primării, Consilii locale şi Consiliul Judeţean.

Propunerea PSD pentru Primăria Reșița este Ioan Narcis Chisăliţă. Senatorul a scris pe pagina sa de socializare că îşi doreşte un parteneriat cinstit, corect și onest cu cetăţenii oraşului. Sunt de părere că primăriile și primarii nu trebuie să se mulțumească pur și simplu doar să împartă banii ce le vin la buget, ci trebuie ca, prin investițiile pe care le fac, sa atragă noi investiții private, care să dezvolte orașul și prin aceasta să aducă locuri de muncă și bani mai mulți la buget, a mai spus candidatul social democrat.