centru Deva

Ora 11.30

La Deva a fost inaugurat astăzi Centrul de management integrat a situaţiilor de urgenţă. Acesta reuneşte într-o singură locaţie medici, pompieri, jandarmi, poliţişti, dar şi alte structuri care pot interveni mult mai rapid în situaţii de urgenţă. Investiţia este realizată 100% de Consiliul Judeţean Hunedoara şi beneficiază de echipamente tehnice de comunicaţie de ultimă generaţie, a declarat pentru postul nostru de radio, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă, căpitan Anemona Doda:

Centrul de management integrat a situaţiilor de urgenţă funcţionează într-o clădire independentă construită în curtea Centrului Militar Judeţean Hunedoara. La evenimentul de astăzi au participat prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Vasilescu, preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Ioan Moloţ şi şefi ai structurilor din MAI.

Ora 10.00

Centrul Integrat Judeţean de Intervenţie Hunedoara a devenit de astăzi operativ. Centrul, care funcţionează în Deva, beneficiază de dotări tehnice şi logistice de ultimă generaţie. Investiţia a fost realizată de către Consiliul Judeţean Hunedoara din fonduri europene şi are ca scop conducerea şi coordonarea acţiunilor de intervenţie asociate situaţiilor de urgenţă produse sau care au efect pe teritoriul judeţului Hunedoara. Vom reveni cu amănunte.

(Sebastian Dragomir)