[VIDEO-FOTO-AUDIO] Incendiu la Consiliul Judeţean Caraş-Severin. Flăcările au mistuit acoperişul

Un incendiu a izbucnit marţi seara, în podul Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Pompierii au fost sesizaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112.

S-a intervenit cu 5 echipaje de pompieri cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi o autospecială de stingere cu scară. Pentru localizarea şi stingerea incendiului, în sprijinul echipajelor operative au fost trimise alte două autoscări şi două maşini de stingere de la ISU Timiş.

S-a acționat atât pe interior cât și pe exterior, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă SEMENIC, Adrian Manofu:

Se pare că hidranţii nu au funcţionat. Informaţia nu a putut fi confirmată de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă SEMENIC, Adrian Manofu. Din acoperiş s-au desprins mai multe bucăţi care au căzut în apropierea sediului Consiliului Judeţean, fără a produce victime.

Prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu spune că imobilul aparține Consiliului Județean Caraș-severin, iar Instituția Prefectului este în comodat:

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu a declarat că a fost afectat ultimul etaj al clădirii:

Pompierii au reușit stingerea incendiului. Preventiv, la fața locului va rămâne un echipaj de stingere pentru supravegherea zonei. Nu se cunoaște cauza incendiului, iar pagubele vor fi stabilite în perioada următoare.

O echipă a ISU Semenic va merge mâine la locul incendiului pentru a stabili cauza producerii acestuia, a adăugat Adrian Manofu.

Cele mai citite

Related Articles