Horoscop, 17 august 2020

Berbec – S-ar putea să aluneci foarte ușor spre o atitudine orgolioasă care îi poate îndepărta sau ține la distanță pe unii dintre cei din care te cunosc și nu apreciază această latură a ta.

Taur – Te amesteci în tot ce se petrece în familie, e dreptul tău, dar contează foarte mult cum faci acest lucru. Totul depinde de ceea ce vrei să obții de la apropiați și asta ar trebui să ai foarte clar în minte.

Gemeni – Poți izbucni împotriva celor care se opun ideilor tale, dar motivația ta e strâns legată de orgoliu, așa că ar fi bine să îți asumi această eroare și să îți reevaluezi comportamentul.

Rac – Te înseninezi puțin, pentru a te înnegura din nou, poate și mai mult pentru că lucrurile nu merg așa cum ai vrea. Poate că ar fi mai bine să observi cu atenție felul în care evoluează situația.

Leu – Ai nevoie de o motivație pozitivă pentru a ține cont de anumite limitări ale activității profesionale, numai că nu ți le oferă nimeni. Va trebui să ți le găsești singur.

Fecioară – Se petrec multe și se discută la fel de multe, departe de privirile tale. Este posibil să ai acces la anumite informații despre toate acestea, dar nu acum și nu în orice condiții.

Balanță – Un prieten bun vine cu o idee pe care s-ar putea să nu o primești cum se cuvine pentru că ești atent la altceva, ai fi vrut altceva sau ești convins că ideile tale sunt mai bune.

Scorpion – Ești foarte curios cum merg lucrurile într-un grup anume, din anturajul apropiat sau nu. Problema e că nu e momentul pentru a cerceta acum astfel de probleme. Mai bine rămâi rezervat.

Săgetător – Te opui, inutil, unor schimbări de care ai tu nevoie, în primul rând. Vrei să se facă totul așa cum crezi tu, dar nu e nepărat cea mai bună soluție pentru ceilalți.

Capricorn – Sunt posibile neplăceri provocate de refuzul unora dintre cei dragi de a respecta condițiile impuse de tine. Poate ar trebui să le explici din nou ce vrei de la ei și la ce le folosește.

Vărsător – Cauți liniște, stabilitate, dar o faci, din nou, în stilul tău revoluționar. Poate ar trebui să te bucuri de liniște, atunci când o găsești și de stabilitate, tot atunci când o descoperi.

Pești – Te poate îngrijora, mai mult decât de obicei, o anumită problemă legată de un apropiat. Poate că nu grija este cea mai bună atitudine ci mai multă implicare în rezolvarea unor probleme.

De același autor

Related Articles