O persoană decedată şi două rănite, în urma a două accidente de circulaţie

Primul accident, produs in jurul orei 16.49, a avut loc in zona localității Prisaca, intre 2 autoturisme, fara persoane incarcerate. In urma evenimentului o persoană a fost ranita usor. S-a intervenit de urgenta cu un echipaj de pompieri cu o autospeciala de stingere si un echipaj SMURD, din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebeș, precum si un echipaj SAJ si unul IPJ. Victimei (persoana de sex feminin, in varsta de aproximativ 53 ani) i s-au acordat ingrijiri medicale la fata locului, aceasta refuzand transportul la spital, pompierii militari asigurand si masurile PSI la locul accidentului.

Al doilea accident rutier s-a produs in jurul orei 17.32, ca urmare a coliziunii dintre un microbuz cu 5 pasageri la bord, înmatriculat in Olanda si un autoturism, pe DN 6, in zona localității Sadova. Un ocupant al microbuzului (cetatean de nationalitate bulgara) a fost ranit, iar o persoana din autoturismul implicat in accident a fost găsită incarcerata si fara puls. S-a intervenit de urgență cu 2 echipaje de pompieri cu doua autospeciale, dintre care una cu modul de descarcerare si un echipaj SMURD, din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebeș, care au extras persoana incarcerata si au inceput rapid procedurile de resuscitare a victimei. Din păcate, persoana de sex feminin nu a răspuns manevrelor de reanimare, echipajul SAJ aflat la locul accidentului declarand decesul acesteia.

Persoana ranita din microbuz (un barbat in varsta de aprox. 30 ani) a suferit un traumatism facial, a fost cooperant si in stare stabila, acordandu-i-se ingrijiri medicale la fata locului, acesta refuzand transportul la spital. Echipajul IPJ aflat si el la locul accidentului urmeaza sa stabileasca cauza si imprejurarile in care a avut loc accidentul.

De același autor

Related Articles