Trafic îngreunat pe DN 6 și centura ocolitoare a municipiului Caransebeș

Traficul rutier se desfășoară îngreunat în acest sfârșit de săptămână, pe DN 6, în zona Dealul Ciregău – Cornea și centura ocolitoare a municipiului Caransebeș, din cauza lucrărilor de reparație efectuate la partea carosabilă.

Având în vedere fluxul mare de autoturisme aflate în tranzit, se formează coloane de autoturisme întinse pe mai mulți kilometri, cu precădere în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, când valorile de trafic vor fi crescute, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Ca variantă ocolitoare a centurii municipiului Caransebeș, conducătorii auto se pot deplasa prin centrul municipiului Caransebeș.
Rugăm conducătorii auto să dea dovadă de răbdare, să conducă cu atenție sporită, să respecte semnificația semnalizării rutiere temporare instituite și semnalele piloților de dirijare a traficului și să nu efectueze manevre de depășire a coloanei de mașini pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere nedorite.

Echipajele Poliției Rutiere vor acționa în zonă pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea fluenței traficului rutier. De asemenea, vă rugăm să conduceți cu prudență și să nu bruscați comenzile autoturismului, pe fondul unui carosabil umed, având în vedere că sunt anunțate fenomene meteo sub formă de ploaie. Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți, conduceți preventiv!

Cele mai citite

Related Articles