Horoscop, 12 august 2020

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o zi foarte bună în plan sentimental. Pentru mulți nativi va fi vorba de un eveniment cu iz spiritual, posibil karmic, de o întâlnire intimă profundă, iar dacă sunt parte a unui cuplu, o dorință li se va îndeplini, cel mai probabil legată de o călătorie, vacanță.

Taur

Cei născuți în zodia Taur simt nevoia să se reconecteze la spiritualitate, la credință, să-și pună ordine în idei și sisteme de valori. Posibile vești bune din străinătate sau legate de o călătorie. Este o zi foarte prielnică pentru a se înscrie la seminarii de dezvoltare personală sau profesională.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni simt nevoia să reia un dialog cu cineva, să discute despre o problemă din trecut (financiară sau intimă) pe care simt că au lăsat-o nerezolvată și din cauza asta lucrurile nu merg bine în viața lor

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de multă emoție constructivă în viața de cuplu și este momentul să așeze lucrurile pe un făgaș normal și să-și (re)facă planuri de viitor solide. De preferat a se evita dialogurile financiare. 

 Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de o zi foarte bună în plan profesional și ar trebui să profite pentru a-și expune nevoile și necesitățile pentru că au mari șanse să obțină ceea ce-și doresc. Moment de recunoaștere a unor merite. 

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară reușesc să ajungă la o înțelegere în cuplu, pe cale pașnică și amiabilă. Mulți nativi și mai dau o șansă și trăiesc momente sublime alături de partener, mai ales dacă reușesc să descopere o viziune comună de viitor. 

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să rezolve niște situații care țin de familie, de casă, de un bun de patrimoniu. În unele cazuri este vorba de ajutor primit pentru a închide un credit, pentru a face un împrumut și nu este exclus ca unii nativi să primească o sumă de bani de la părinți.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de momente minunate în cuplu. Nevoile emoționale ale nativilor vor fi înțelese de partener și nu este exclus ca acolo unde au existat tensiuni să apară acum împăcări

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot culege roadele muncii depuse, pot fi recompensați financiar, pot primi un bonus, comision. Starea de sănătate se îmbunătățește remarcabil și crește dorința de a se face remarcați profesional. 

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au șansa de a-și reechilibra și recalibra povestea de iubire, de a ajunge la un consens cu partenerul și nu este exclus ca cei singuri să se îndrăgostească. Zi favorabilă exprimării sentimentelor și emoțiilor cele mai profunde 

Vărsător

În familie se rezolvă situații, iar cei născuți în zodia Vărsător se vor simți cu inima împăcată. În unele cazuri este vorba de soluționări ce țin de regimul unei locuințe, de activitățile gospodărești. 

Pești

Cei născuți în zodia Pești reușesc să ajungă la o înțelegere cu prietenii, să se împace cu cineva din anturaj sau să negociezi un proiect impecabil. Nativii dau dovadă de o foarte bună intuiție care merită ascultată.

Cele mai citite

Related Articles