[UPDATE] Apa se opreşte noaptea la Oţelu Roşu. Aquacaraş a revenit asupra anunţului

Societatea Aquacaraş anunţă că furnizarea apei potabile la Oţelu Roşu nu va mai fi sistată pe timpul zilei, la cererea primăriei şi a cetăţenilor.

Potrivit operatorului, lucrările de mentenanţă la rezervorul de distribuţie al uzinei se vor efectua de miercuri seara de la ora 22.00 şi până joi dimineaţa la ora 6.00, interval în care toţi consumatorii nu vor avea apă la robinete.
Lucrarea va fi executată de către personalul Aquacaraş- Exploatarea Oţelu Roşu. Cetăţenii sunt sfătuiţi să sesizeze orice problemă apărută după reluarea serviciului.

***

Furnizarea apei potabile este sistată joi, 13 august, în Oţelu Roşu, în vederea executării unor lucrări de mentenanţă la rezervorul de distribuţie al uzinei de apă.

Vor fi afectaţi consumatorii din întregul oraş, între orele 08.00-20.00. Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraş SA- Exploatarea Oţelu Roşu.

Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643, Exploatarea Oţelu Roşu la tel. 0255/530201.

De același autor

Related Articles