Horoscop, 11 august 2020

BERBEC

Dimineaţa ai ceva linişte, dar pe seară poţi să întâlneşti o opoziţie din partea celor apropiaţi. Ideile tale energice nu sunt foarte populare.

TAUR   

O zi cam monotonă, de genul celor de care mai târziu nu-ţi mai aduci aminte. Nu-ţi adormi vigilinţa, sau ţi se poate întâmpla ceva de care să-ţi aduci aminte foarte mult timp! Fii prudent! 

GEMENI   

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă iar tu te simţi bine, poate pentru că ai renunţat la ironii şi la vorbăria fără rost. Creezi armonie în jurul tau şi de aceea eşti acceptat de anturaj!

RAC  

Nu prea ai spor, orice ai face. Oferă-ţi o pauză. Poate la o prăjitură, cu o prietenă, poate cu animăluțele tale, dacă lucrezi la domiciliu. Seară plăcută, poate la un film nou, pe net, acasă la o vorbă cu familia, sau prietenii. 

LEU   

Eşti avantajat în relaţiile umane. Dacă ai de negociat, bănci, leasing etc. dar şi relaţii sentimentale atunci astăzi trebuie să îndrăzneşti, să insişti.

FECIOARĂ   

Vrei sa pari mai tare şi mai important decât eşti. Este foarte bine, pentru că aparenţele contează, dar nu ţi-ai ales bine momentul! Marți, 11, trei ceasuri rele, e o zi densă şi fără avantaje pentru tine.

BALANŢĂ  

Domeniile favorizate sunt cele ale familiei, relațiilor sentimentale, cele defavorizate privesc sectorul financiar, banii. Vorba proverbului: cine are noroc la dragoste, nu are noroc la bani! 

SCORPION   

Ai ceva de sărbătorit, stelele au fost bune cu tine, aşa că s-au hotărît să pună capăt unei zile de efort şi-ti îndrumă paşii, mai spre seară, spre un loc unde te vei distra foarte bine!

SĂGETĂTOR  

Astăzi dedică ziua planurilor de viitor, fie că e vorba despre mici planuri, dar, după veştile bune primite, trebuie neapărat să-ţi faci proiecte în ce direcţie o ia cariera ta! 

CAPRICORN  

Poţi să rezolvi problemele profesionale, sau sentimentale, fără să te laşi intimidat sau deranjat de programul cotidian. Siguranţa personală este scopul tău în viaţă, eşti un supravieţuitor!

VĂRSĂTOR  

Există un procent de încăpăţânare în caracterul tău, dar astăzi trebuie să fii mai flexibil, încearcă să convingi anturajul prin paşi mici, fără exagerări, încet, pe rând, dar sigur!

PEŞTI 

Informaţiile primite, poate din presă, au o latură economică şi una sentimentală, depinde numai de tine să analizezi foloasele care te avantajează. Însă, nu amesteca plăcutul cu utilul! 

Cele mai citite

Related Articles