[VIDEO-AUDIO] Un pas mare pentru Progresul Ezeriș spre Liga a III-a: Victorie cu Victoria Zăbrani!

Campioana judeţului Caraş-Severin la fotbal, Progresul Ezeriş, a susţinut sâmbătă, 1 august pe stadionul Michael Klein din Hunedoara prima partidă din barajul de promovare în Liga a III-a de fotbal, împotriva Victoriei Zăbrani. A fost victorie pentru echipa cărășeană!

La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal 1-1, golul cărăşenilor fiind înscris de Cheda, în minutul 59. După executarea loviturilor de la 11 metri, Progresul Ezeriş a reuşit să îşi adjudece victoria cu scorul general de 3-2. Formația cărășeană a punctat la loviturile de departajare prin Zamfir și Drăgoi.

”Ne bucurăm pentru acest succes, am muncit pentru acest rezultat” , spune antrenorul echipei Progresul Ezeriș, Adrian Enășescu:

”Un rezultat muncit, îi felicit pe băieți pentru atitudine. Trebuia să-i învingem înainte de executarea loviturilor de departajare. Promovarea nu este încă sigură, toate echipele au șanse, dar e un plus de moral pentru noi. E greu fără spectatori, care cu siguranță ne-ar fi ajutat, susținut și purtat mai clar spre victorie”, a afirmat Adrian Enășescu.     

”Am obținut o victorie meritată, avem un avantaj imens de a promova în Liga a III-a” , a declarat la final de meci jucătorul echipei cărășene, Alexandru Rusneac:

”O victorie meritată, a fost un joc bun făcut de ambele echipe. Ne avantajează aceste lovituri de departajare. Mergem mai departe cu un avantaj imens. Avem șanse mari de a ajunge în Liga a III-a”, a menționat Alexandru Rusneac.

De cealaltă parte antrenorul campioanei județului Arad, Dorel Mutică, a recunoscut că echipa adversă a făcut un joc mai bun:

”Echipa adversă a făcut un joc mai bun decât al nostru, a avut o atitudine mai bună. Noi am egalat, noroc, din penalty. Au avut și ocazii mai bune. Ne așteaptă un meci greu cu cei de la Turceni, ne dezavantajează acest program. Ne-a dat peste cap această pandemie, dar nu caut scuze. Sper din tot sufletul să facem un rezultat mai bun decât astăzi”, a afirmat Dorel Mutică.

Reprezentatul formației Victoria Zăbrani,Tiberiu Nicula, s-a declarat la rândul său dezamăgit de prestația echipei sale:

”Sunt dezamăgit de cum a evoluat echipa. A fost totuși o pauză lungă, apoi doar cu antrenamente și fără meciuri de pregătire. S-a reflectat în jocul ambelor echipei. Noi, însă, de la echipa noastră așteptam mult mai mult decât a arătat astăzi. Promovarea nu este pierdută, dar e un pas cu stângul pentru noi”,  a spus Tiberiu Nicula.

Următorul meci din acest baraj se va disputa miercuri, 5 august între Victoria Zăbrani și ACS Știința Turceni, iar duminică, 9 august de la ora 17.30 adversara Progresului va fi campioana judeţului Gorj, Ştiinta Turceni.

sursa foto/video: Cristian Șodâncă

————————

Progresul Ezeriș, echipa din Liga a IV-a Caraș-Severin, este aproape de a ajunge în eșalonul III al fotbalului românesc. Revelația acestui sezon în fotbalul cărășean, Progresul Ezeriș, dorește să scrie această frumoasă pagină de istorie. Pleacă optimiști la drum spre Liga a III-a, iar sâmbătă, 1 august începe barajul pentru accederea în acest eșalon.

Cristian Şodâncă, președintele clubului Progresul Ezeriș vorbește despre starea de spirit a echipei:

”Am intrat pe ultimii 50 de metri. Atmosfera este foarte bună, iar băieții sunt pregătiți atât fizic, cât și psihic. Sunt încrezători și sunt convinși că pot câștiga această grupă de baraj. Meciul împotriva campioanei Aradului, Victoria Zăbrani, va fi unul echilibrat, adversara fiind o echipă bună.Toți jucătorii au efectuat testele pentru Covid 19, cu sprijinul Primăriei Ezeriș,al primarului Ioan Rusu. Toți jucătorii sunt sănătoși, încrezători în reușită, sperăm că rezultatele vor fi pozitive din punct de vedere sportiv. Există anumite măsuri ce trebuiesc luate la accesul în interiorul arenei sportive. Lotul va fi alcătuit doar din 18 jucători. Numărul este foarte limitat, astfel că nu putem facilita accesul în interior nici măcar al celor care ne-au fost de la început aproape, mă refer aici la conducerea Primăriei sau sponsori. Vom transmite partida live pe pagina de facebook a echipei pentru toți cei care nu ne pot fi alături. Aveam semnale că vor să vină cu noi mulți prieteni din tot Banatul Montan, dar aceasta este situația. Singurul jucător incert este Takenori, care se resimte după o accidentare. El face deplasarea cu noi, urmează ca antrenorul să decidă dacă va juca sau nu. Doresc să transmit tuturor să creadă în noi, vom face tot posibilul să câștigăm acest baraj. Nu mergem doar să facem o figură frumoasă, ci să promovăm în Liga a III-a”, a spus Cristian Șodâncă, președintele clubului Progresul Ezeriș.

Progresul Ezeriș va disputa primul meci din baraj, sâmbătă, 1 august de la ora 17.30 cu Victoria Zăbrani, pe stadionul din Hunedoara.

Cele mai citite

Related Articles