Începe lărgirea drumului Timișoara – Moșnița Nouă. Președintele Călin Dobra face apel la răbdarea șoferilor

Încep lucrările la drumul Timişoara- Moşniţa Nouă. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra a anunțat că a semnat ordinul, după recent a fost semnat și contractul și apoi predat amplasamentul.

Cât am așteptat să spun asta și ce lung drum birocratic am parcurs până aici! Am învins toate piedicile și ne apucăm de treabă. Așadar, am semnat ordinul de începere a lucrărilor la drumul Timișoara – Moșnița Nouă. Urmează o perioadă foarte grea pentru șoferi, dar, sunt convins, cu răbdare și înțelegere trecem și peste asta.

În următoarele 7 luni se va lucra intens aici. Șoseaua, cu o lungime de 4 kilometri, va avea 4 benzi, 5 sensuri giratorii, o intersecție lărgită, piste de biciclete și trotuare pe ambele părți, 16 alveole pentru stațiile de autobuz, rigole pentru apa pluvială, platforme speciale pentru cântărirea autovehiculelor grele la ieşirea din Moșnița Nouă și iluminat stradal.

Mă asigur că lucrările rămân în grafic și că voi reda oamenilor, așa cum am mai spus, normalitatea pe care o așteaptă de câțiva ani.

Cele mai citite

Related Articles