[AUDIO-FOTO] Cristi Bobar, președintele CSM Reșița: vom avea un teren de Liga I! Rosso-nerii vor juca în această săptămână două amicale

Lucrările de la suprafața de joc din Valea Domanului sunt aproape gata. 80 % este procentul anunțat de conducerea clubului reșițean.

Președintele CSM Reșița, Cristi Bobar a vorbit despre activitățile din această perioadă, despre programul echipei de Liga a II-a:

Sunt în proporție de 80 % gata. Terenul arată foarte bine, iar peste trei săptămâni va fi și mai bine. În această perioadă se vor mai face la el tot felul de tratamente, perforaje, supra însămânțare, tratamente sanitare. S-a efectuat deja nisiparea și au intrat peste 20 de tone de nisip în gazon. S-au montat cele 22 de aspersoare. Mai trebuie să punem o pompă de apă mult mai puternică pentru ca aspersoarele să acopere suprafața de joc cu apă suficientă. Tratamentele la teren vor continua până în luna octombrie. A plouat zilele trecute foarte mult, dar apa s-a scurs foarte repede de pe suprafața de joc. Suntem mulțumiți de cum arată gazonul și o să arate și mai bine până în data de 15 august. Sunt investiții făcute ”cu cap” și sunt sigur că vom avea un teren de Liga I.”

CSM Reșița avea programat un meci amical miercuri, 29 iulie cu Universitatea Cluj, dar jocul a fost amânat cu o zi.

”Trebuia să jucăm miercuri cu Universitatea Cluj la Hunedoara, dar s-a reprogramat pentru joi, deoarece atât cei de la Cluj, cât și noi am întârziat cu testele. Ne dorim să respectăm întocmai acel protocol al MTS și FRF, nu este nicio problem cu nu jucăm miercuri, ci jucăm joi. Sper totul să fie totul în regulă. La fiecare testare avem emoții, pentru că dorim să decurgă totul bine și să nu întrerupem pregătirile. Avem meciuri amicale bune, sper ușor-ușor băieții noștri să iasă din această stare de oboseală de după cantonament și să progresăm de la un meci la altul. Au fost trei meciuri de pregătire în care nu au fost rezultatele dorite, dar au fost rulați mulți jucători, inclusiv cei de la Centrul de Copii și Juniori al clubului. Alex Pelici a dorit să-i vadă pe toți la joc și nu a pus accent pe rezultat. Echipa se pregătește bine și sunt câte două antrenamente pe zi. Antrenorul este mulțumit de randamentul băieților, așteptăm să înceapă campionatul. Am încredere în lotul de jucători, în antrenorul Alex Pelici că până când va începe campionatul vom corecta ceea ce nu facem bine”, a concluzionat președintele clubului rosso-ner, Cristi Bobar.

CSM Reșița are programate în această săptămână două meciuri amicale. Joi, 30 iulie va întâlni de la ora 17, la Hunedoara pe Universitatea Cluj, iar sâmbătă, 1 august pe stadionul Gloria Reșița va juca cu echipa Corvinul Hunedoara.