TAROM suspendă cursele către şapte ţări până pe 15 august

TAROM va suspenda, până pe 15 august 2020, inclusiv, operarea curselor comerciale către Egipţ Israel, Iordania, Moldova, Serbia, Turcia şi Liban, ca urmare a restricţiilor de călătorie impuse de către autorităţi, a anunţat compania marţi, pe pagina sa de Facebook.

“Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor”, precizează reprezentanţii TAROM.

Potrivit sursei citate, de la aceste restricţii sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene, respectiv cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenţie solicitate de către autorităţi, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar şi zborurile de repatriere (chartere speciale).

De asemenea WizzAir a anunţat că suspendă toate rutele dintre România şi Suedia, Portugalia, Israel şi Emiratele Arabe Unite până pe 31 iulie inclusiv. Totodată, din cauza restricţiilor introduse de autorităţile austriece, zborurile dintre România şi Austria sunt suspendate până la aceeaşi dată.

Reprezentanţii companiei low-cost anunţă că vor rambursa în contul de client, 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziţia de produse şi servicii. Pasagerii pot alege de asemenea şi rambursarea banilor, caz în care clienţii vor putea primi doar suma achitată iniţial, în întregime.

Cele mai citite

Related Articles