Veste tristă pentru fotbalul cărășean: Nea Marius Popescu a trecut la cele veșnice

Un om deosebit, Marius Popescu a fost unul dintre cei mai buni și îndrăgiţi conducători din fotbalul reşiţean. Deși s-a născut la Caracal și-a dedicat cei mai mulți ani fotbalului cărășean. Pasiunii sale, fotbalul, i-a dedicat mai bine de 50 de ani. A reușit performanțe remarcabile cu cele două cluburi reșițene: CSM și Gloria și a fost cel care l-a transferat pe Cristi Chivu la Universitatea Craiova, de unde fostul international roman a ajuns în fotbalul internațional.

A fost numit pentru performanțe și implicare în fotbalul românesc membru în Consiliul Ligii Profesioniste.

Marius Popescu și-a dedicat ultimii ani din viață fotbalului județean, ca organizator de competiții la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin.

A fost prezent în studioul Radio România Reșița în luna ianuarie a acestui an când a prezentat bilanțul pe sezonul trecut și obiectivele sale pentru anul 2020. Anticipa atunci, cu timbrul vocal inconfundabil, cum se va derula campionatul Ligii a IV-a de fotbal din Caraș-Severin la nivel de prime echipe clasate:

Marius Popescu ar fi împlinit 77 de ani, în data de 23 iulie.

Cei care doresc să-și ia rămas bun de la regretatul om de fotbal o pot face la capela cimitirului nr. 8 din cartierul reșițean Lunca Bârzavei, unde va fi înmormântat joi, 23 iulie, de la ora 14.00.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!