[FOTO-AUDIO] De la România Frumoasă la Reşiţa Generoasă cu Stelian Atitienei şi Sabin Balean la emisiunea “Prietenul de la 20:20!”

“Au început acțiunile pe programul ” Meniu Caritabil “Astăzi, 19.07.2020, voluntarii asociației “O Viață Demnă Împreună”, colegii noștri dragi, alături de domnul Sabin Balean, au oferit hrană persoanelor nevoiașe.Nu putem să nu mulțumim celor care au donat, celor care au înțeles că a fi uman face parte din misiunea noastră ca oameni pe acest pământ!Pentru săptămână viitoare, dorim să ne îndreptăm atenția și către vârstnici.

Susține programul “MENIU CARITABIL ” ! Fii solidar!”, ne-au transmis cei doi invitaţi ai emisiunii “Prietenul de la 20:20!”

Lumea este locul pe care ni-l construim cu propriile acțiuni, vise sau speranțe!

UPDATE

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În fiecare sâmbătă aducem în casele voastre oameni şi idealurile lor, astfel încât sub semnul prieteniei să putem spera la o viaţă mai bună şi mai frumoasă, pentru a depăşi distanţarea socială impusă de pandemia ce a afectat întreaga planetă!

Fiecare dintre noi a cunoscut în această perioadă multe sentimente nedorite, de la spaimă, frică, durere, îngrijorare până la suferinţă, dar se află printre noi oameni care pe lângă toate acestea cunosc un sentiment, o trăire mult mai ciudată şi dureroasă, foamea, din cauza diverselor situaţii de viaţă.

Este foarte greu să ne imaginăm cum îşi duc existenţa, copii care nu ştiu gustul ciocolatei, pentru care un suc este un lux sau bătrâni izolaţi în propria durere şi lipsiţi de hrana zilnică.

În Reşiţa au fost iniţiative de susţinere a acestor suflete, dar de curând, o nouă şi inedită iniţiativă ia naştere în urbea noastră, o idee ce vor să o pună în practică acum, cu ajutorul comunităţii doi tineri: Stelian Atitienei, Presedintele Asociatiei “O viata demna impreuna” şi Sabin Bălean, om de afaceri din municipiu.Cei doi vă aşteaptă să susţineţi această iniţiativă fie la Pizzeria de la Complexul Henh, să serviţi masa şi să plătiţi un meniu, un suc, o prăjitură pentru cineva care nu-şi permite sau, puteţi face acelaşi lucru dacă comandaţi acasă sau la locul de muncă.

Această iniţiativă se mai desfăşoară şi în alte oraşe cu succes, dar cred că cel mai frumos lucru este să împarţi pâinea cu cineva pe care nu-l cunoşti şi nu te cunoaşte, fiindcă, nu-i aşa cel mai înălţător sentiment este să te rogi pentru cineva şi el să nu ştie… binele se face în tăcere…

De la România Frumoasă la Reşiţa Generoasă cu Stelian Atitienei şi Sabin Bălean la emisiunea Prietenul de la 20:20.

Rămâneţi să ascultaţi povestea lor şi ocupaţi-vă un loc în această poveste!

Un dialog  pe calea undelor ce ne aduce împreună, aşa că rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles