RCM Timişoara are antrenor secund. Dan Dinu a rămas doar finanţatorul campionilor

Grainger-Heikell

Conducerea tehnică a campioanei RCM Timișoara este una din emisfera sudică. Neozeelandezul de 44 de ani, Grainger Heikell, este noul antrenor secund al campioanei RCM Timișoara și va lucra cu antrenorul principal Danie de Villiers, din Africa de Sud. Heikell va sosi duminică la Timișoara şi se va ocupa, în principal, de pregătirea grămezii.

Finanțatorul Dan Dinu a renunțat la funcția de vicepreședinte al grupării de pe Bega. Omul de afaceri a pus umărul în urmă cu trei ani la revigorarea acestui sport în municipiul de pe Bega şi va rămâne ca finanţator şi de acum încolo la RCM Timişoara.

El şi-a motivat demisia prin lipsa de timp, iar gruparea din Ronaţ să intre pe structuri profesioniste: „timpul nu-mi mai permite să particip permanent la conducerea clubului, iar dacă se doreşte a fi o structură profesionistă, trebuia să fiu primul care să fac un pas în acest sens. Clubul trebuie să aducă finanţări, să se zbată, nu să stea cu mâna întinsă spre autorităţi şi nu mai am timpul la dispoziţie pentru această funcţie, motiv pentru care am decis să-mi înaintez demisia. Cred că este un pas înainte pentru club, iar noul vicepreşedinte este Duşan Filipaş, un prieten pe care îl cunosc de mulţi ani, de pe băncile Facultăţii de Mecanică, îl cunosc foarte bine, este 100% timişorean, cu un CV impresionant. Nu înseamnă că plec, rămân 100% ca finanţator, mai mult, grupul de firme la club va creşte ca sponsorizări cu 20% faţă de sezonul precedent. Le urez multă baftă şi îi asigur că oricând voi fi alături de ei,” a afirmat Dan Dinu.

Pe postul de vicepreşedinte a fost ales Duşan Filipaş, în vârstă de 41 de ani. El are o experienţă de două decenii în conducerea a două mari companii de telefonie.

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles