[VIDEO-AUDIO] Toți handbaliștii de la CSM Reșița au fost testați pentru Covid 19. Bojan Butulija: ”Testele sunt negative, sper să ajungem să jucăm un handbal normal”

714

Echipa de handbal CSM Reșița se află în plină perioadă de pregătire. Antrenamentele decurg destul de bine, în condițiile actuale, spune antrenorul rosso-nerilor, Bojan Butulija:

”Un pic mai dificil dacă trebuie să fim la distanță, câte zece și în aceste condiții încercăm să facem să fie cât mai bine.  Sper să se schimbe ceva, să începem să ne antrenăm normal și să jucăm handbal normal. Din lot lipsesc doi georgieni, care au avut probleme cu zborurile, cu bilete anulate, dar sper în două zile să ajungă și ei. Acum suntem 18 și sper ca în aproximativ 6 săptămâni să ne aliniem toți la același nivel de pregătire. În data de 16 iulie ar trebui să disputăm un meci amical, dar nu știu cum o să fie, deoarece trebuie să facem alte teste Covid, la fel și cei care vor arbitra meciul și trebuie să fim doar zece în sală. Poate o să jucăm mai multe jocuri amicale între noi. Sper însă ca până în data de 24 iulie să știm ceva sigur, ca să putem disputa dubla amicală cu SCM Politehnica Timișoara.  Eu sper să nu fie cum a fost la finalul sezonului trecut, să stăm închiși în casă, ci să fim cu toții sănătoși”, a spus antrenorul principal.   

Toți handbaliștii reșițeni au fost testați pentru Covid 19, iar testele au fost negative.

”Am făcut toți testele și au ieșit negative. Am avut niște emoții cu Vladimir Jeftic, care a fost suspect, dar a făcut teste suplimentare, care au ieșit negative. Până atunci a stat în izolare acasă și împreună cu el Aleksa Milosevic, deoarece au călătorit împreună. Acum, mulțumesc lui Dumnezeu, totul este bine. Însă în condițiile în care se poate ieși la terase, nimeni nu poate garanta că nu poți lua vreun virus”, a concluzionat Bojan Butulija.     

Nou sosit la formația reșițeană, portarul Răzvan Szopka a venit la Reșița pentru a face performanță:

„Bine v-am găsit. Am venit la Reșița să fac performanță, cu gândul să fac lucruri mult mai bune decât am făcut în sezonul trecut. Ne dorim de la noul sezon mult mai mult și de aceea s-au făcut și transferurile acestea. Conducătorii clubului reșițean m-au contactat, am fost încântat de proiectul care mi s-a propus, de către oamenii din staff, de Bojan Butulija și pur și simplu am acceptat. Am găsit aici un colectiv tânăr, dornic de performanță.  Este clar ce ne propunem pentru sezonul ce urmează: evitarea retrogradării. Ca obiectiv de bază este salvarea de la retrogradare și un bonus ar fi o clasare cât mai sus”.

Componenții  echipei reșițene se antrenează doar în sală,deoarece au trecut aproape 4 luni de când nu au jucat handbal propriu zis.

sursa foto: Cristina Corocan