Horoscop, 10 iulie 2020

Berbec – Iesi din modul serios pentru o zi si lasa-te sa radiezi. Sponsorizeaza o seara de joc la tine acasa si invita-ti cativa prieteni buni sa joace carti si sa se arunce la gustari pana la miezul noptii, daca este posibil. Aceasta este o zi potrivita pentru a te distra, asa ca fii liber sa te exprimi in cel mai bun mod pe care il consideri potrivit. Realizeaza cata putere ai in natura ta joviala

Taur – Ai o influenta incredibil de puternica asupra celorlalti doar datorita naturii tale pline de iubire si armonie. Farmecul tau natural te va duce in orice loc pe care doresti sa il parcurgi astazi, asa ca nu ezita sa-l utilizezi in voie. Accentueaza pozitivul si asigura-te ca mergi pe partea insorita a strazii. Fluiera in timp ce mergi pe trotuar si iesi in lumina.

Gemeni – Indeparteaza supararile si incearca sa radiezi astazi. Transfera-ti intensitatea de la o energie tare, caustica, la una mai usoara si mai iubitoare de distractie. Vei gasi ca acest tip de atitudine te va duce departe. S-ar putea sa apara mici lucruri care iti perturba rutina zilnica, dar vei constata ca un zambet cald este tot ce ai nevoie pentru a dezamorsa orice conflict.

Rac – Este o zi grozava pentru tine, in care vei constata ca abordarea ta joviala pentru fiecare situatie este exact ceea ce ti-a recomandat medicul. Petrece timp cu copiii si bucura-te de lumea lor magica. Raspandeste-ti iubirea si afectiunea fata de oamenii din jurul tau. O atitudine prietenoasa te va duce departe.

Leu – Ia-ti timpul necesar din munca ta astazi si relaxeaza-te putin. Lasa natura ta romantica sa se distreze si nu te simti vinovat ca nu esti atat de complicat pe cat crezi ca ar trebui sa fii. Castigatorul zilei este cel care poate sa zambeasca cel mai mult, asa ca intra la acest concurs cu intentia de a iesi in varf. Recompensele veni in timp. Cei pe care ii intalnesti nu vor putea sa nu zambeasca inapoi.

Fecioara  – S-ar putea sa constati ca unele persoane adopta fata de tine o atitudine care iti prea place. Poate va trebui sa bati la usa lor, sa ii trezesti si sa afli care e problema. Incerca sa nu plangi in timp ce faci asta. O atitudine care suna disperata nu te va duce nicaieri. Fii prietenos si vesel in demersul tau si lumea iti va fi la picioare.

Balanta – Incearca sa ai astazi o perspectiva pozitiva, optimista. Adopta o atitudine de recunostinta si priveste inainte pentru a vedea frumusetea din tot ce te inconjoara. Aceasta este o zi buna pentru a aprecia ceea ce ai obtinut, in special persoanele care te iubesc. Complimenteaza-i pe ceilalti si lasa-i sa stie cat de mult inseamna pentru tine. Aceste cuvinte si fapte vor avea un efect de zdrobire care iti va aduce o mare parte de noroc.

Scorpion – E timpul sa iesi din hibernare. Astazi este o zi potrivita pentru a te juca si a te distra. Vei descoperi ca starea de spirit a zilei este usoara si vesela, asa ca fii primul care face o gluma sau spune o poveste stupida. Fa tot ce poti pentru a ii face pe altii sa rada. Lasa focul din tine sa arda la cel mai puternic mod.

Sagetator – Atitudinea incapatanata a altor persoane ar putea impiedica progresul tau. Ia acest lucru ca un indiciu ca trebuie sa te dezlipesti de un anumit punct de vedere pe care il tii prea bine. Astazi exista o putere mare in spatele emotiilor tale si aceste emotii vor sa fie auzite. Simte-te liber sa sari pe podium. Spune ce ai in minte, chiar daca este posibil sa nu fii in mod necesar de acord cu grupul.

Capricorn – Iesi din casa azi si fii mandru de ceea ce ai de oferit lumii. Fii curajos in relatiile cu ceilalti si fa-ti timp sa te exprimi pe deplin intr-o maniera creativa. Cu cat este mai mare zambetul pe care il porti, cu atat vei merge mai departe in fiecare situatie pe care o intalnesti. Ai incredere in instinctele tale.

Varsator – Oamenii vor aprecia astazi o atentie suplimentara din partea ta, asa ca nu ezita sa o oferi ca niste bomboane tuturor celor cu care intri in contact. Un gest bun si un cuvant cald nu va fi uitat. Lasa spiritul tau generos si amabil sa straluceasca. Deschide-ti inima in larg si raspandeste iubirea in lume. Este ziua perfecta pentru a iubi si a rade.

Pesti – Lucrurile ar trebui sa mearga extrem de bine astazi, asa ca nu te indeparta de nimic. De fapt, profita de aceasta ocazie pentru a straluci cat mai puternic. Incearca-ti bateria si proiecteaza-te in lume. Vei constata ca zambetul tau este contagios, asa ca nu ezita sa-l folosesti des. Exista o putere mare in spatele increderii in sine, permitandu-ti sa te confrunti cu aproape orice fel de energie de la locul de munca.`

Cele mai citite

Related Articles