[VIDEO] Dacă situaţia se va înrăutăţi pot reveni măsurile restrictive, a declarat preşedintele Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut astăzi un nou apel la populaţie să respecte cu stricteţe regulile de protecţie împotriva infectării cu noul coronavirus, în contextul în care, în ultimele 24 de ore, au apărut 555 de noi cazuri de infectare.

Preşedintele s-a aflat după-amiază la Institutul Cantacuzino din Bucureşti, unde a făcut declaraţii de presă.

facebook.com/guv.ro/videos/667763993811010/?t=0

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că până acum câteva săptămâni evoluţia pandemiei a fost ţinută sub control, însă, în prezent, lucrurile nu evoluează într-o direcţie pozitivă, iar răspunderea este partajată între autorităţi şi cetăţeni.

Şeful statului a făcut un nou apel către populaţie să poarte mască, să respecte distanţa socială şi să se spele des pe mâini şi a adăugat că dacă situaţia se va înrăutăţi pot reveni măsurile restrictive.

Şeful statului a făcut un apel şi către politicieni şi parlamentari, să lase divergenţele la o parte şi să dezbată urgent legea care clarifică izolarea şi carantina.

Pe de altă parte, preşedintele României consideră că alegerile locale pot fi organizate în 27 septembrie, dacă sunt respectate anumite norme, cu campanie desfăşurată mai mult în mediul online. RRA

Cele mai citite

Related Articles