Un nou caz de COVID-19 în Caraş-Severin. Tânăra a refuzat internarea!

Numărul cazurilor confirmate cu noul coronavirus a ajuns astăzi la 120 în Caraş-Severin. Grupul de Comunicare Strategică a raportat şi cazul tinerei din Nicolinţ infectată cu COVID-19, cea care a refuzat să se interneze în spital, preferând să se trateze acasă, la domiciliu.

La ora actuală 6 persoane cu SARS CoV-2 sunt internate la Spitalul Judeţean Reşiţa şi o persoană la unitatea medicală din Caransebeş. În izolare sunt 528 de persoane. A crescut şi numărul cetăţenilor testaţi, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 2008 teste.

Vă reamintim că sucursala unei instituţii bancare din Oraviţa a fost închisă pentru dezinfecţie după ce o angajată a fost confirmată cu noul coronavirus. Tânăra, în vârsta de 28 de ani, a efectuat voluntar testul la începutul lunii iulie, rezultatul fiind pozitiv.

Direcţia de Sănătate Publică din Caraş-Severin a deschis o anchetă pentru a identifica persoanele cu care femeia a intrat în contact

În contextul creşterii susţinute a numărului de cazuri infectate cu noul coronaviruş Grupul de Comunicare Strategică atrage atenţia asupra necesităţii respectării cu stricteţe a măsurilor de protecţie sanitară: purtarea măştii, păstrarea distanţei, evitarea contactului direct cu alte persoane şi igienizarea frecventă a mâinilor.

Recordul negativ din ultimele 24 de ore de 555 de cazuri l-a depăşit pe cel din 11 aprilie, când România număra 523 de noi îmbolnăviri. A fost singura dată când a fost depăşit pragul de 500 de cazuri noi.

Cele mai citite

Related Articles