[VIDEO-AUDIO] Cristi Bobar: lucrările la gazonul din Valea Domanului sunt în grafic, trecem la următoarele etape

1481

   Ploile din ultima perioadă au încetinit ritmul de lucru la suprafața de joc principală de pe arena ”Mircea Chivu”, dar în același timp au dat posibilitatea să se observe cât de eficientă este instalația de drenaj. În perioada următoare se va trece la o nouă etapă, spune președintele CSM Reșița, Cristi Bobar:    

”La terenul principal lucrările merg foarte bine, chiar dacă sunt mai încetinite din cauza vremii. Suntem în grafic cu toate. După ploile căzute chiar am fost pe teren și am observat că drenajul este eficient și nu exista apă reținută pe suprafața de joc. În două zile ar trebui să încheiem lucrările aferente sistemului de irigație, după care urmează alte etape: nisiparea, însămânțarea, tratamente pentru ca acest gazon să se prezinte în condiții foarte bune. După aceasta cam timp de o lună nu avem voie să intrăm pe teren”, a spus Cristi Bobar, președintele clubului reșițean.   

Fotbaliștii de la CSM Reșița se află de marți, 8 iulie în cantonament la baza proprie, dimineața efectuează antrenamente pe terenul sintetic din Valea Domanului, iar după-amiază se deplasează la arena Gloria din cartierul Lunca Bârzavei.

Primele meciuri amicale pentru formația rosso-neră sunt programate săptămâna viitoare cu Voința Lupac și Șoimii Lipova.

sursa foto: CSM Reșița