Juristul Dănilă Miloş revine la conducerea Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin! Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Horaţiu Moldovan a semnat ieri ordinul prin care juristului Dănilă Miloş îi încetează detaşarea pe funcţia publică vacantă de conducere de la DSP Giurgiu şi îşi reia activitatea la DSP Caraş-Severin, ca manager al acestei instituţii.

Tot prin acest ordin, economistului Marinela Popovici, director executiv adjunct economic, îi încetează delegarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere în cadrul DSP Caraş-Severin.

Va reamintim ca în 19.05.2020, Directia de Sănătate Publică din Caraş-Severin anunţa ca la conducerea institutiei a revenit prin Ordinul cu Nr.721\18.05.2020 Dănila Miloş. Astfel, începând cu data de 15.05.2020, odată cu încetarea starii de urgenţă, Milos Danila a revenit în calitate de director executiv al Directiei de Sănătate Publică din judetul Caras-Severin.

Tot în ziua respectiva, Miloş Danila a fost informat că nu va ramâne director executiv în Caras-Severin ci a fost detaşat la Giurgiu.

La ora actuală domnul Miloş s-a întors în Caraş-Severin, este în concendiu şi se pregăteşte să revină la conducerea acestei instituţii importante. Vă reamintim că acesta, în 2018 a dat concurs pentru acest post şi mai mult decât atât a fost singurul candidat înscris pentru acest post de conducere.

Miloş Dănilă activează în cadrul DSP Caraş-Severin din 1997 şi în trecut a ocupat funcţia de consilier juridic în cadrul Direcţiei, cu sediul în Reşiţa. În lunile, în care a condus DSP Caraş-Sevrein, a demonstrat că este un om implicat şi determinat pentru a ajuta cetăţenii care au probleme medicale. În plus, prin nenumăratele acţiuni de informare şi conştientizare PRO imunizare, a reuşit să crească în judeţ rata de vaccinare, populaţia fiind mult mai deschisă faţă de acest subiect delicat.

Miloş Dănilă este absolvent al Facultăţii de Drept ”Titu Maiorescu” din Bucureşti. Deţine din 2009 un masterat în Managementul Administraţiei Publice din cadrul Universităţii ”Eftimie Murgu” Reşiţa.