La Moldova Nouă, ieri, a fost inaugurată oficial, stația de epurare a apelor uzate de pe raza oraşului. La această acţiune au participat Bogdan Chiţescu, reprezentantul Ministerului Fondurilor Europene, directorul Aquacaras Filipescu Aurel si președintele Consiliului Județean Silviu Hurduzeu.

Trecând peste momentul tăierii panglicii, care reprezintă doar un moment festiv, aduc mulțumiri tuturor celor implicați în promovarea acestui proiect, în implementarea lui si celor care îşi vor asuma exploatarea acestui obiectiv strategic pentru orașul Moldova Noua. Într-un moment de altruism normal funcțiilor de conducere aduc mulțumiri lor, celor nevăzuţi în momentele festive.

În același timp, am avut oportunitatea să aduc la cunoștința tuturor factorilor de decizie că trebuie să rezolvăm problemele neincluse în primul proiect major Aquacaras şi anume: canalizarea în satul Măceşti, canalizarea si reţeua de apă în satul Moldoviţa şi străzile “uitate” accidental de pe raza oraşului Moldova Nouă în primul proiect.

Contemplând la vorba bătrânească “mai bine mai târziu decât niciodată” ma bucur sa fiu parte din acest pas important pentru orașul nostru si sper ca problemele solicitate sa isi găsească rezolvare in perioada următoare”, a precizat primarul oraşului Moldova Nouă, Adrian Torma.