[FOTO] În această seară, de la ora 22:15, la emisiunea Boema ne întâlnim cu actriţa Claudia Ieremia!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară, de la ora 22:15, la emisiunea Boema ne întâlnim cu o actriţă consacrată a teatrului românesc, Claudia Ieremia!

Ştie să vorbescă  în puţine cuvinte despre lucruri multe. Are un umor de o vervă spontană, stralucită, care ar părea că nu are nicio pretenţie de generalizare, fiind în întregime tributară Harului primit la naştere: TEATRUL.

Ne uimeşte maturitatea precoce a artistului şi îmbină cehovian maturitatea  înţeleaptă cu tinereţea scânteietoare a spiritului său plină de prospeţime, a talentului său radiind de bucuria de a se dărui şi de a se minuna că ne este şi că-i suntem… este una dintre cele mai mari actriţe ale scenei româneşti, este şi în această seară alături de cei care iubesc Frumosul, actriţa Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara, Claudia Ieremia.

Am aşteptat această întâlnire cu emoţie, ca un copil sau ca un om aflat la prima întâlnire…şi mi s-a răspuns cu multa bună cuviinţă, altruism şi căldură sufletească… Ne vom rătăci prin culisele teatrului, ale amintirilor şi vom afla mărturisiri despre ce este important în viaţă.Soţie şi mamă, Claudia Ieremia are o familie de artişti, soţul fiind regizor, Ion Ardeal-Ieremia, iar fiul lor Inocenţiu un viitor mare scenograf care a colaborat şi cu Teatrul de Vest.

Despre respect şi admiraţie, despre omenie şi bunătate, vom închina cupa unei împliniri spirituale împreună cu distinsa noastră invitată în această seară.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursa foto:Claudia Ieremia