Bărbat arestat preventiv la Moldova Nouă

Un bărbat de 25 de ani din Moldova Nouă a fost ieri reținut de polițiști după ce a lovit cu cuțitul în zona gâtului si a bărbiei, un alt bărbat de 26 de ani, din localitate. Deși acestuia nu i-a fost pusă viața în pericol procurorii au considerat că modul de săvârșire a faptei prezintă un pericol social ridicat, motiv pentru care au solicitat instanței să dispună arestarea preventivă a agresorului.


Polițiștii au fost alertați prin apel 112 în jurul orelor 14.30, după ce mai mulți vecini au intervenit la o ceartă. Din cercetări a reieşit că făptuitorul s-a deplasat la locuința victimei unde i-a reproșat că, în urmă cu mai multe zile, i-ar fi furat o vacă. Între cei doi bărbați a izbucnit o ceartă iar bărbatul de 25 de ani, folosind un cuțit, l-a lovit în zona gâtului și bărbiei pe bărbatul de 26 de ani. Victima a fost transportată la Spitalul Orășenesc Moldova Nouă și ulteriori la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, fac cercetări în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

De același autor

Related Articles