Se dau, din nou, ajutoare europene la Reşiţa! Când şi de unde poţi ridica produsele de igienă!

Reşiţenii îşi pot ridica de săptămâna viitoare ajutoarele de la Uniunea Europeană, în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate.

Începând cu data de luni, 22 iunie şi până în 4 august se desfăşoară acţiunea de distribuire a ajutoarelor în cadrul POAD – tranşa a II-a, 2014-2020. Este vorba de produse de igienă, care se ridică personal pe baza actului de identitate: periuțe de dinți, tuburi cu pastă de dinți, săpun lichid, şampon pentru copii, şampon pentru adulți, detergent pentru rufe.

Beneficiază de Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate următoarele categorii:

– persoanele beneficiare de ajutor social acordat în baza legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare.
– persoanele beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, acordată în baza legii nr. 277/2010, privind alocaţia pentru susţinerea familiei, cu modificările şi completările ulterioare.

Începând cu data de 5 august, în termen de 15 zile calendaristice, se va face distribuţia ajutoarelor pentru alte categorii decât cele menţionate mai sus, respectiv: persoane/familii aflate în situaţii critice de viaţă, persoane dependente cu handicap grav sau accentuat, în limita stocului disponibil.

Distribuirea se realizează la Direcţia de Asistenţă Socială Reşiţa, cu sediul în P-ţa Republicii, nr. 44,  după următorul program:

LUNI-JOI:  12:00 – 16:00
VINERI:  08:00 – 13:00


Cele mai citite

Related Articles