Caraş-Severin: Nu mai sunt drumuri cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Potrivit unui comunicat de presă, în cursul zilei de joi şi al nopţii trecute, traficul rutier a fost oprit total, din cauza apei de pe carosabil, pe DN 1 (în localitatea Tinăud, judeţul Bihor), DN 58 (în localitatea Apadia, judeţul Caraş-Severin) şi DN 1F (pe raza localităţii Sânpaul, judeţul Cluj), însă problemele au fost remediate.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului rutier, poliţiştii semnalează că, pentru a permite executarea unor lucrări pe marginea drumului, circulaţia pe DN 1C (E58) se desfăşoară pe un fir, alternativ, pe raza localităţii Tăuţii-Măgherăuş, în judeţul Maramureş.

“Având în vedere numeroasele atenţionări de vreme rea emise în această perioadă de Administraţia Naţională de Meteorologie, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum şi să nu efectueze manevre periculoase în trafic”, precizează Centrul Infotrafic.

Cele mai citite

Related Articles